Petrol Ofisi “Gücümüz Onlarla” reklam filmi

Petrol Ofisi “Gücümüz Onlarla” reklam filmiyle Fenerbahçe ve Galatasaray kadın futbolcularının içlerindeki saklı gücü açığa çıkarıyor

EKONOMİ 08.05.2023, 22:45
4
Petrol Ofisi “Gücümüz Onlarla” reklam filmi
Türkiye’de her geçen gün daha fazla ilgi gören, heyecan dolu anların yaşandığı kadın futbolunda Fenerbahçe ve Galatasaray takımlarına sponsorluk desteği veren Petrol Ofisi Grubu, kadın futbolcuların potansiyellerine ve yaratabilecekleri etkiye vurgu yapmak üzere yeni reklam filmi “Gücümüz Onlarla”yı yayınladı.
Türk sporunun önde gelen kulüplerinden Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kadın futbol takımlarına verdiği destekle kadın futbolunda öncü bir rol üstlenen Petrol Ofisi Grubu, yayınladığı reklam filmi ile kadın futbolcuların saha içindeki itici gücü olarak “Gücümüz Onlarla” diyor.
Türkiye’nin enerji altyapı grubu Petrol Ofisi’nin TV, outdoor ve dijital kanallarda yayınladığı yeni reklam kampanyasında, sponsor olduğu Fenerbahçe Petrol Ofisi ve Galatasaray Petrol Ofisi kadın futbol takımlarının farklı iki takımla yaptığı maçlardaki zorlu anlar sırasıyla ekrana geliyor. Kadın futbolcular maçın kırılma anlarında formalarının göğsünde yer alan kurda dokunarak içlerindeki gücü açığa çıkarıyor ve zor anların üstesinden geliyorlar.
Futbolun “iyi” yanlarını ortaya koyan kadın futbolunun hem toplumların gelişimi hem de spor ekonomisinin sağlıklı ilerleyişi açısından çok önemli avantajlar sunduğunu söyleyen Petrol Ofisi Grup CMO’su Sinan Seha Türkseven açıklamasında, “Kadının güçlendirilmesine yönelik yatırımlarını artırmaya devam eden Petrol Ofisi Grubu olarak kadın futbolunun gelişimi için 2022 yılından bu yana Fenerbahçe ve Galatasaray kadın futbol takımlarına sponsor olarak destek veriyoruz. Fenerbahçe ve Galatasaray gibi iki büyük camiayla birlikte spordaki başarının yanında toplumsal farkındalık ve sosyal fayda için çalışmak bizim için çok değerli. Sponsorluk anlaşmamızın yanı sıra formalarında taşıdıkları Petrol Ofisi’nin simgesi “Asena” ile saha içinde de onları yalnız bırakmayıp onların itici gücü olduğumuzu vurguladığımız “Gücümüz Onlarla” reklam filmimizle de ülkemizde kadın futbolunun bilinirliğinin artmasına, bu sayede yeni kadın sporcuların yetişebileceği bir alan yaratmaya katkı sunmayı amaçlıyoruz.” diyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı