Son Dakika

Pozantı’da Yaz Kur’an Kursu güzel bir programla sona erdi

Pozantı Müftülüğü’ne bağlı Akçatekir Mahallesi’nde bulunan Büyük Tekir Merkez Camii’nde düzenlenen yaz Kur’an kursu 26 Ağustos Cuma günü itibari ile sona erdi.

GÜNDEM 31.08.2022, 05:30
8
Pozantı’da Yaz Kur’an Kursu güzel bir programla sona erdi
Pozantı’nın Akçatekir Mahallesin’deki Büyük Tekir Merkez Camii’nde tüm yaz devam eden Kur’an kursu 26 Ağustos’ta sona erdi. Yaz Kur’an Kursu için geçtiğimiz hafta Cuma namazı sonrasında bir kapanış programı düzenlendi. Porgramda Büyük Tekir Camii İmam Hatibi Abdullah Safa Sarman önderliğinde ve Akçatekir mahalle esnafının desteğiyle Kur’an kursu öğrencilerine hediyeler takdim edildi.  Büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen programa Pozantı İlçe Müftüsü Ömer Ünverdi, Kur’an kursu öğrencileri ve aileleri katılım sağladı. Programda Kur’an’a geçen 10 öğrenciye bisiklet diğer tüm öğrencvilere ise başarılarından ötürü 20 adet spor ayakkabı, 25 adet futbol topu 20 adet kulaklık 8 adet telefon aparatları hediye edildi. Sarman, “Çocuklar için yapılan tüm bu faaliyetlerin amacı çocukları camiye kazandırmak. Bizim amacımız çocuklarımızın her şeyden önce Kur’an-ı Kerim ahlakıyla ahlaklanmalarına vesile olmaktır.
‘Sizin en hayırlınız Kur’an’ı öğrenen ve öğreteninizdir’ Hadisi Şerifine binâen Kur’an yolcusu olan bu genç kardeşlerimizin İslam’a, vatana ve millete hayırlı birer nefer olmaları” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı