Son Dakika

Prof. Emin Gürses'ten flaş iddia: 'Erdoğan güvende değil'

Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emin Gürses, Ulusal Kanal'daki yayınında Erdoğan’ın güvenme olmadığını söyledi.

GÜNDEM 17.05.2021, 15:45
65
Prof. Emin Gürses'ten flaş iddia: 'Erdoğan güvende değil'
Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emin Gürses çok tartışma çıkaracak bir iddia bulundu. Gürses, Erdoğan’ın güvenme olmadığını söyledi.
Gürses, konuyla ilgili "Cumhurbaşkanı (Recep Tayyip Erdoğan) güvende değil. Bu operasyonlarda Tayyip Erdoğan'a ulaşırlarsa ne yapacaklar biliyor musunuz? Bir bakan var bir bakan daha var adlarını vermeyeyim şimdi bir de bir başkan var bir yerde. Bunların üçü bir araya gelecekler 'Sayın Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu iyi değildir' diyecekler, kendileri ülkenin yönetimini almayı düşünüyorlar. Alırlarsa bu millet onları 24 saatte hapse atar” ifadelerini kullandı.
Ulusal Kanal'da 'İşin Adlı' programında Sezim Önadalı Sungur'un "Hocam bu iddia mı, böyle bir şey mi var" sorusu üzerine ise Gürses, "İddia olur mu? Var tabii" yanıtını verdi ve sözlerini şöyle sürdürdü:
"Reis'e haber gönderdik de buradan da söyleyelim. Böyle çalışmalar var. ABD'de bunlara destek veriyor. 'Siz yavaş yavaş piyasayı temizleyin.' Bu 5 ton uyuşturucu meselesi, saraya maraya dayanırsa bu üç kişi, ABD ile bağlantısı olan adamlar 'Çok kıymetli Erdoğan'ımız biraz dinlenecek biz yöneteceğiz ülkeyi' dedikleri an milletin ayaklanması lazım. Bu yasa dışı bir iştir. Millet izin vermez."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı