Putin Kızıl Meydan'da Ruslara seslendi: Tarihi bir gün yaşıyoruz

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kızıl Meydan'da Rusya için bugünün özel ve tarihi olduğunu belirterek Ukrayna'nın 4 bölgesini ilhak etmesinin ardından ülkesinin daha güçlü hale geldiğini söyledi.

DÜNYA 30.09.2022, 22:50
Putin Kızıl Meydan'da Ruslara seslendi: Tarihi bir gün yaşıyoruz
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna’nın Donetsk, Luhansk, Herson ve Zaporijya bölgelerinin Rusya tarafından ilhak edilmesine yönelik imzaladığı anlaşmaların ardından Kızıl Meydan’da düzenlenen etkinlikte konuştu.
Bugünün Rusya için önemli olduğunu vurgulayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Bugün özel, tarihi bir gün yaşıyoruz. Gerçeğin ve adaletin günü.” ifadelerini kullandı.
Ukrayna'nın Donetsk, Luhansk, Herson ve Zaporijya bölgelerinde referandumların düzenlendiğine dikkati çeken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, referandumdan çıkan sonuca göre bu bölgeleri Rus topraklarına dahil ettikleri iddiasında bulundu.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın Donetsk, Luhansk, Herson ve Zaporijya bölgelerinin güvenliğinin sağlanması ve desteklenmesi için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirerek, “Daha güçlü olduk çünkü birlikteyiz. Doğruluk bizimle. Doğruluk güçtür. Zafer, bizim olacak.” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı