Ramos, kadroya alınmayıp tarihe geçme fırsatını kaçırdığı için kırgın

İspanya Teknik Direktörü Luis Enrique tarafından Katar'a götürülmeyen Sergio Ramos hayal kırıklığına uğradığını belirtti.

SPOR 15.11.2022, 21:30
1
Ramos, kadroya alınmayıp tarihe geçme fırsatını kaçırdığı için kırgın
Sergio Ramos, beşinci Dünya Kupası'nda yer alan fırsatını kaçırdığı için duyduğu hayal kırıklığını dile getirdi. Luis Enrique'nin Katar listesine yazmadığı oyuncu, kişisel Instagram hesabından duygularını paylaştı.
Sergio Ramos şunları söyledi: "Bu sezon Paris gibi harika bir şehirde ve harika bir kulüpte oynayarak futbolun tadını eskisi gibi almaya başladım. Dünya Kupası? Tabii ki en büyük hayallerimden biriydi. Anlamak istedim ama beşinci turnuvam olacaktı ve maalesef evde izleyeceğim. Zor bir durum. Yine de sabah güneş doğacak."
Deneyimli savunma oyuncusu, sakatlıklarla boğuştuğu zorlu bir 2021/22 sezonu geçirdi ve PSG formasıyla yalnızca 12 maça çıkabildi. Fakat bu sezon oldukça istikrarlı bir görüntü ortaya koyan 36 yaşındaki stoper, 20 resmi maçta sahada yer aldı. Sergio Ramos, Mart 2021'den bu yanaysa milli takımda forma şansı bulamadı. Katar'da oynanacak turnuvanın ön elemelerinde İspanya, Kosova'yı 3-1 mağlup ederken o yedek kulübesindeydi.
Sergio Ramos, 180 kez formasını terlettiği İspanya'nın en çok maça çıkan oyuncusu. Ayrıca 17 maçta forma giydiği Dünya Kupası'nda da Iker Casillas ile birlikte zirvede yer alıyor. 4 farklı Dünya Kupası'nda forma terleten Ramos, şayet Katar'da da sahadaki yerini alabilseydi 5 farklı turnuvada forma giyen ilk İspanyol futbolcu olarak tarihe geçecekti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı