Rasim Ozan Kütahyalı, Nagehan Alçı’nın nasıl ölümden döndüğünü anlattı

Nagehan Alçı ve iki kız çocuğunun İstiklal Caddesi'ndeki patlamanın olduğu yere 200 metre uzaklıkta olduğu ortaya çıktı. Eşi Rasim Ozan Kütahyalı, Nagehan Alçı’nın nasıl ölümden döndüğünü anlattı.

GÜNDEM 14.11.2022, 13:25
47
Rasim Ozan Kütahyalı, Nagehan Alçı’nın nasıl ölümden döndüğünü anlattı
Dün saat 16.20 sularında Taksim’de İstiklal Caddesi’nde patlayan bomba 6 vatandaşımızın hayatına mal oldu. 81 vatandaşımız da saldırıda yaralandı. Bombayı koyan kadın terörist sabaha karşı düzenlenen operasyonla yakalandı.
İstiklal Caddesi’ndeki patlamanın 20 dakika öncesinde gazeteci yazar Nagehan Alçı’nın da çocuklarıyla birlikte olay yerine sadece 200 metre mesafede olduğu ortaya çıktı. Yaşadığı şoku bugünkü köşe yazısında yazan Nagehan Alçı, ‘patlamadan kıl payı kurtulduklarını’ söyledi. Nagehan Alçı ve çocukları Taksim'deki patlamadan kıl payı kurtuldu
Nagehan Alçı ve çocuklarının nasıl ölümden döndüğünü korku dolu anları Alçı ailesinin babası Rasim Ozan Kütahyalı dün akşam Beyaz TV’de ekrana gelen “Beyaz Futbol” canlı yayın programında anlattı.
Olayı anlattığı sırada ara ara gözlerinin dolduğu ve nefesinin titrediği Rasim Ozan Kütahyalı, “Hayat bu yani 2 dakika ve 200 metre. 2 dakika önce olsa Allah korusun bugün benim ‘Beyaz Futbol’da şu an burada değil, bundan böyle bulunmam mümkün olmayacaktı ve dönemezsin. Hayata geri dönemezsin yani.” dedi.
Rasim Ozan Kütahyalı eşi Nagehan Alçı ve iki kız çocuğunun ölümden nasıl döndüğünü şu sözlerle açıkladı;
“Benim açımdan da çok trajik ve çok tuhaf duygular yaşadığım bir gün. Benim bugün Sarıyer tarafında işlerim vardı ama eşim Nagehan ve iki kızım Beyoğlu’ndaydı, Taksim'de… Orada bizim bir evimiz var. Çocukların okuluna yakın olsun diye oturduğumuz bir ev var Tomtom Mahallesi'nde… Nagihan ve biz 2 kızım Narmanlı Han’a gidiyorlar dondurma yemeye. Narmanlı Han'dan dönüşte oda kulenin önünden Nur-u Ziya sokağa giriyorlar. O zaten o sokağın sonunda Tomtom da bizim ev ve 2 dakika sonra o sesi duyuyorlar. İki dakikayla bugün benim 2 kızım ve eşim kurtuldu. Yarında Nagehan hanım Habertürk gazetesinde detaylı yazdı. Patlamanın olduğu yerin 200 metre uzaklığında… Tam o da kulenin oradan gidiyorlar zaten. Demirören AVM'de bir şeyler almış. Bir de Narmanlı Han’da dondurma yiyorlar böyle bir video atıyorlardı. Dondurma yiyoruz sen gelemedin diye falan. Tabi ben duyar duymaz yüzüm bembeyaz oldu. Baktım Ela'yı aradım. Hatta karımdan önce kızımı aradım. Baktım sesi çok güzel yani bir sıkıntı yok.Çocuklar travma yaşamasınlar diye Nagehan onlara kamyon lastiği patladı demiş. Hayat bu yani 2 dakika ve 200 metre. 2 dakika önce olsa Allah korusun bugün yani benim Beyaz Futbol’da şu an burada değil, bundan böyle bulunmam mümkün olmayacaktı ve dönemezsin. Hayata geri dönemezsin yani.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı