Real Madrid'de Benzema sonrası için 4 isim gündemde

La Liga'da şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid, Karim Benzema sonrasında forvet konusunda sorun yaşamamak için dört ismi gündemine aldı.

SPOR 12.05.2022, 22:25
8
Real Madrid'de Benzema sonrası için 4 isim gündemde
Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'yi eleyen ve kupaya bir adım uzakta olan, La Liga'da ise şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid, gelecek yıllarda forvet konusunda sorun yaşamak istemiyor.
Karim Benzema'nın ilerleyen yaşı sebebiyle forvet transferine öncelik veren Real Madrid'de dört genç oyuncu ön plana çıkıyor.
Marca'da yer alan haberde, Real Madrid'in Erling Haaland transferinden Endrick için vazgeçtiği belirtildi ve genç oyuncunun listenin ilk sıralarında yer aldığı kaydedildi.

Haberde, Palmerias forması giyen Endrick'in yaşı sebebiyle şu an transfer edilemeyeceği ancak Real Madrid'in öncelik verdiği isimlerden birisi olduğu ifade edildi. Ek olarak Borussia Dortmund forması giyen Youssoufa Moukoko'nun da listenin üst sıralarında yer aldığı belirtildi.
Endrick ve Moukoko ile birlikte Real Madrid'in Benzema sonrası dönem için düşündüğü isimler arasında Benfica'nın genç forveti Henrique Araujo ve Real Sociedad forması giyen Aleksander Isak'ın yer aldığı kaydedildi.
Real Madrid'in gündemindeki dört ismin bu sezonki performansları ise şöyle:
Endrick: 7 maç 6 gol (Palmerias U20)
Youssoufa Moukoko: 23 maç / 2 gol - 2 asist
Henrique Araujo: 34 maç / 17 gol - 6 asist
Alexander Isak: 39 maç / 9 gol - 3 asist

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı