Reis Gıda, dünya çevre günü’nde “çevre temizliği” etkinliği düzenledi

Sürdürülebilirlik stratejisiyle öncü çalışmalar yapan Reis Gıda, 5 Haziran “Dünya Çevre Günü”nde önemli bir etkinliğe imza attı.

AİLE 07.06.2023, 04:35
1
Reis Gıda, dünya çevre günü’nde “çevre temizliği” etkinliği düzenledi
Çevre bilinci oluşturmak için Reis Gıda şirket çalışanları Zekeriyaköy ilçesi Balaban Köyünde çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlikten sonra bir açıklama yapan Reis Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Işılay Reis Yorgun, çevre bilincine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Sürdürülebilirlik stratejisiyle öncü çalışmalar yapan Reis Gıda, 5 Haziran Dünya Çevre Günü vesilesiyle önemli bir etkinliğe imza attı. Çevre bilinci oluşturmak için Reis Gıda şirket çalışanları Zekeriyaköy ilçesi Balaban Köyünde çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen “Sıfır Atık Belgesi”ni almaya hak kazanan Reis Gıda’nın ortaya koyduğu etkinlikten sonra bir açıklama yapan Reis Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Işılay Reis Yorgun, çevreye ve topluma karşı sorumluluk bilincine sahip olduklarının altını çizdi.
Işılay Reis Yorgun, “Çevreye ve topluma karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek adına Sıfır Atık Belgesi önemli bir rol oynuyor. Küresel iklim krizi ile mücadele, gıda kaybının azaltılması, karbon emisyonlarının düşürülmesi, kaynakların sürdürülebilir şekilde kullanılması ve ekosistemin korunması gibi konuları ele alıyoruz. Amacımız önce insan sağlığına ve çevre bilincine katkı sağlamaktır. Bu özel günde, Reis Gıda çalışanları elektrikli araçlarıyla etkinlik alanına ulaşmayı tercih ederek karbon salınımını azaltmayı hedeflediler. Bu adım, çevre dostu uygulamaları teşvik etmek ve çevresel etkileri en aza indirmek amacıyla atılan bir adımdır” ifadelerini kullandı.
Düzenledikleri etkinliğin, şirketin çevre konusundaki duyarlılığını ve taahhüdünü gösterdiğini belirten Işılay Reis Yorgun, “Aynı zamanda, tüm bireyleri ve şirketleri çevresel sorumluluklarını yerine getirmeye, atık yönetimi ve geri dönüşüm gibi çevre dostu uygulamaları benimsemeye davet etmekteyiz. Gelecek nesillere temiz, yaşanabilir bir dünya bırakmak hepimizin sorumluluğudur. Çevre günü gibi özel günler, bu sorumluluğu hatırlamamıza ve çevre bilincini güçlendirmemize yardımcı olur. Reis Gıda olarak, çevre koruması ve sürdürülebilirlik değerlerini benimseyen bir şirket olarak, daha yeşil bir gelecek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:17
Güneş 06:37
Öğle 12:51
İkindi 16:16
Akşam 18:56
Yatsı 20:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı