Renault Fluence 2.el fiyatlarında böylesi görülmedi; sinir bozacak

Renault Fluence 2.el fiyatları ile de öne çıkıyor. İkinci el Renault Fluence almak isteyenler fiyatlara şaşıracak... ÖTV indirimi sonrası Renault eylül ayı güncel fiyat listesini değiştirmişti.

EKONOMİ 23.09.2021, 12:00
79
Renault Fluence 2.el fiyatlarında böylesi görülmedi; sinir bozacak
Renault Fluence Türkiye’de tercih edilen araba modelleri arasında yer alarak dikkat çekiyor. Fransız otomobil devi Renault, Bursa’daki fabrikasında Renault Fluence üretimi de yapıyor. Renault Fluence ilk olarak 2013 yılında İstanbul’da fuarda tanıtılarak satışı başlamıştır.  Renault Fluence’in satışı 2016 yılında Renault Sedan modelinin üretimiyle satışı durduruldu yani Renault Fluence sıfır araç piyasada yoktur.
Bu içeriğimizde, Renault Fluence 2. el fiyatları yer alacak. Piyasada ikinci el Renault Fluence fiyatları özellikleri ve kilometresine göre farklılık gösterdiğini belirtmiş olalım.
Sıfır araba piyasasında fiyatlar, ÖTV matrahında yapılan düzenlemeyle düşüş yaşamıştı. Düşüşe rağmen araba alamayanlar ikinci el araba fiyatlarına yöneldi ama orada da durum aynı... Birçok araba firması güncel araba fiyat listesini değişti. Otomobil tutkunları bu duruma sevindi fakat bazı bayilerde sıfır araç bulmakta zorluk yaşandı.Sıfır araba piyasasında ÖTV’nin düşmesi bir miktar otomobil tutkunları sevindirirken fiyatlar bu halde iken bile yüksek geldi. Ekonomik olarak gücü yetmeyen otomobil tutkunları 2.el araba piyasasına dönüş yaptı.
2.el arabalara yönelen otomobil tutkunları, Renault marka özelinde ikinci el Renault Fluence fiyatlarını merak etmeye başladı. Fransız araç devi Renault’ta sıfır araba yanı sıra Renault ikinci el hizmetiyle de araç satışı yapıyor.
Renault Fluence 2.el fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. İkinci el piyasasında yüksek olan fiyatlar Renault Fluence fiyatlarını da vurdu. Şimdi gelelim adeta el yakan Renault Fluence  ikinci el fiyatlarına… İçeriğimizde kilometre, model yılı ve paketine göre 2. el Renault Fluence fiyatlarını bulabileceksiniz…
İşte 2.el Renault Fluence fiyatları
-----
-----
-----
-----
-----
-----
-----
-----
-----
-----
-----

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:17
Güneş 06:37
Öğle 12:51
İkindi 16:16
Akşam 18:56
Yatsı 20:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı