'Resmi Gazete'ye dikkat edin! Ekonomide olağanüstü bir şey olabilir'

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ekonomi yönetiminde görevden alma olacağını ima etti.

GÜNDEM 19.11.2021, 21:35
7
'Resmi Gazete'ye dikkat edin! Ekonomide olağanüstü bir şey olabilir'
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) yaptığı faiz indirimi sonrası kulislerde ekonomi yönetiminin değişeceği iddiaları konuşulmaya başlamıştı. Son olarak İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Resmi Gazete'yi işaret ederek, "Ekonomi açısından olağanüstü bir şey olabilir" ifadesini kullandı.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz sosyal medya platformu Twitter hesabından, "Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığım konuşma aşağıdadır. Bu bir bilgi ve duyuma dayanmıyor var olan belirsizliklere vurgu yaptım" ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz'ın açıklaması şu şekilde:
"Ben sizleri bugün cuma dolayısıyla bu gece 12.00'dan sonra teyakkuza davet ediyorum, Resmi Gazete'yi takip etmenizi tavsiye ediyorum; bu gece bir şey olabilir, olduğu zaman da Türk lirasının üzerine nasıl daha fazla bir sıkıntının geleceğini görürsünüz. 12.00'den sonra Resmi Gazete'yi takip edin diyorum ve herkese iyi hafta sonları diliyorum."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı