Rıdvan Dilmen'den acı itiraf: Bu sistemde Arda Güler'e yer yok

Rıdvan Dilmen, Jesus'un hatasının rakibi küçümsemek olduğunu söylerken "Bu sistemde Arda Güler'e yer yok" dedi.

SPOR 09.08.2022, 10:25
2
Rıdvan Dilmen'den acı itiraf: Bu sistemde Arda Güler'e yer yok
Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Ümraniyespor ile 3-3 berabere kaldığı maçı TV8,5 ekranlarında %100 Futbol programında değerlendirirken sarı-lacivertlilerin yeni 10 numarası için dikkat çeken sözler sarfetti.
Jesus'un hatasının rakibi küçümsemek olduğunu söyleyen Dilmen, "Lig için sürekli hücumu düşünen bir teknik direktör olması iyi ama rakibi de küçümsememen lazım. Jesus, rakibini küçük görüyor gibi.Beklediğimiz çok üstünde bir performans gösterdi Ümraniyespor. Oyunun gidişatına baktığımızda 2 puanı kaybeden ve üzülen Ümraniyespor oldu." yorumunda bulundu.

"Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Jorge Jesus'un bu sistemi için sabır lazım" diye konuşan Rıdvan Dilmen, "Bugün 10 numara törenle Arda Güler'e veriliyor ama 5 değişiklikte şans bulamıyor kendine. 90 dakika boyunca oynayamayabilir ama en azından biraz şans verilmeli" dedi.
Arda'nın Jesus'un oynattığı sisteme uymaya bileceğini söyleyen Dilmen şöyle konuştu:

"Ama Gustavo da bu sisteme uymuyor. Genç oyuncunun küsmeye hakkı yok. Ama küsmez de diyemezsin. Bruma transfer diye, Rossi transfer diye, Fenerbahçe bunu bekleyecek. Arda hariç bir tane oyuncun var o da Valencia. sen King'i çıkarmayıp Valencia'yı çıkarıyorsan bu 1 puan iyidir.
Bu sistemde Arda'ya yer yok. Bazı sistemde hocalar yıldız çıkarır. Bazı sistemde de yıldızlar körelir.
3-0'ken Arda şovmen diye girmesin oyuna ben bunu istemem. Fenerbahçe seyircisinin çok beğendiği bir oyuncu vardı, Crespo. Bu sistemde oynatmaz diyordum"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı