Rıdvan Dilmen'den Ali Şansalan için çarpıcı ifadeler!

Rıdvan Dilmen'den Trabzonspor - Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Dilmen, hakem Ali Şansalan için çarpıcı ifadeler kullandı.

SPOR 18.10.2021, 07:45
7
Rıdvan Dilmen'den Ali Şansalan için çarpıcı ifadeler!
Rıdvan Dilmen, TRT Spor ekranlarındaki %100 Futbol programında Trabzonspor - Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Dilmen, Fenerbahçe'nin 10 kişi olmasına rağmen performansını beğendiğini söylerken, hakem Ali Şansalan için çarpıcı ifadeler kullandı.
Trabzonspor'un 21 maçtır kaybetmediğini ve bu durumun bordo-mavili takımı güçlü gösterdiğini belirten Dilmen, "Trabzonspor, bu ligin en güçlü kulüplerinden ve takımlarından biri. Güçlü kulübün yanına güçlü takımı da kurdular. Başarılı bir teknik direktörü var." dedi.
Fenerbahçe'de Pereira'nın maçın son bölümünde Sosa, Crespo ve Gustavo ile orta sahada 1 puana oynadığını ve doğru yaptığını açıklayan Dilmen, "Kazanmak için çıkardığı ilk 11'den dolayı kutlarım ve oyunun devamında 1 puana razı bir oyun şablonu için de ayrıca kutlarım." ifadesini kullandı.
"Trabzonspor gibi iyi futbolculardan kurulu bir takımdan ondan sonra en fazla 1 puan alabilirsiniz ki frikik de gol oldu. " diye konuşan Rıdvan Dilmen, şöyle devam etti:

Karşılaşmada en çok tartışlan konulardan biri olan hakem ile ilgili de konuşan Dilmen, "10 gündür MHK üzerindeki baskı, baskı, baskı... Ali Şansalan da insan, hakem olarak etkilenmeme ihtimali yok." dedi.
Maç, hakemin verdiği yanlış sarı kartla bittiğini söyleyen Dilmen, "Ali Şansalan zaten öyle bir depar attı ki Usain Bolt'u geçerdi. Nwakaeme'ye 30 saniye suratına itiraz ederken kart göstermedi, kafa gitti. Ali Şansalan niye sarı kartla attı, niye penaltı demiyorum. Kural tanımayan hakem, sarı kart da verir, penaltı da verir.
Bakasetas reklam panolarını tekmeledi, sarı kart gördü mü? Hakem penaltı verebilir, faul de verebilir, ikinci sarıyı da verebilir, eyvallah ama sen hakem olarak VAR'a giderken 50 metre kalesinden gelen oyuncuya kart vermezsen, verdikleri seminerdeki kuralları tanımıyorsun.
Saha dışı faktörlerin sahaya girdiği bir ülkede yaşıyoruz. Kim ağlarsa, o kazanıyor bu ligde." açıklamasında bulundu.
Fenerbahçe'nin formatını değiştirmesi gerektiğini belirten Dilmen, "Fenerbahçe çok ortalama maçlardan çıktı, zor bir döneme girdi. Fenerbahçe, camia ve başkan seviyesinde çok kolay atılamayacak bir kulüp olduğunu da göstermeli." dedi.
"Devrenin sonuna kadar Trabzonspor üstünlüğü vardı, 2. yarıda Trabzonspor durgun başladı.Trabzonspor gibi iyi futbolculardan kurulu bir takımdan ondan sonra en fazla 1 puan alabilirsiniz ki frikik de gol oldu. Devrenin sonuna kadar Trabzonspor üstünlüğü vardı, 2. yarıda Trabzonspor durgun başladı.
Bakasetas diye her eve lazım bir oyuncu var. Şu anda Türkiye Ligi'nin en iyi oyuncusu, en formda oyuncusu."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı