Rıdvan Dilmen'den kimsenin beklemediği derbi yorumu: Çok üzgünüm

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-0 yendiği mücadeleyi Rıdvan Dilmen değerlendirdi.

SPOR 09.01.2023, 08:40
4
Rıdvan Dilmen'den kimsenin beklemediği derbi yorumu: Çok üzgünüm
Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-0 yendiği mücadele için "Bir Fenerbahçeli olarak çok üzgünüm ancak Galatasaray'ı haklı galibiyetinden ötürü tebrik ederim" dedi.
Galatasaray'ın Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ettiği derbiyi ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, TV8.5 ekranlarında değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen yaptığı değerlendirmede, "Okan Buruk'a bu maçta 5 üzerinden 5 puan veriyorum. Jorge Jesus'a ise 5 üzerinden 1 puan veriyorum. Bu maç 1-0 bitmiş olsaydı da Galatasaray çok üstün oynayarak kazanmış olacaktı. Bir Fenerbahçeli olarak çok üzgünüm ancak Galatasaray'ı haklı galibiyetinden ötürü tebrik ederim" ifadelerini kullandı.
Rıdvan Dilmen'in açıklamalarının devamı şöyle:

"Galatasaray ligin en iyi iki takımına deplasmanda toplam 10 gol atarak kazandı. Fenerbahçe ise ligin ortalama üstü her takımına karşı sorun yaşadı. Fenerbahçe'nin her maç rakiplerinde verdiği ofsayt sayısı 7-8'di ama Trabzon cezalandırır, Galatasaray cezalandırır."
"Galatasaray'da çok önemli oyuncular var. Sizin kurduğunuz tuzağı yerle bir edebilecek oyuncular bunlar. Stres iyidir sizi olumlu yönde motive eder ancak Fenerbahçe daha önceki derbilerde son maçı gibi oynuyordu. Bugün reaksiyonsuzluk vardı takımda."
"Icardi'nin hem asist zamanlaması hem de yaptığı gol vuruşu mükemmeldi. Havalimanında neden karşılandığı gösterdi derbilerdeki performansıyla. Şimdiden iz bıraktı Galatasaray'da. Icardi'nin hem asist zamanlaması hem de yaptığı gol vuruşu mükemmeldi. Havalimanında neden karşılandığı gösterdi derbilerdeki performansıyla. Şimdiden iz bıraktı Galatasaray'da."
" Trabzonspor maçıyla bugünkü maçın arasında fark yok. O maç da 4-5 olabilirdi, bu maç da. Galatasaray belki de 7 attığı Başakşehir maçında dahi bu kadar rahat pozisyonlar bulamamıştır. İkinci golde bize net bir şekilde veri sunamadı VAR. Tahmin yürüttüler ancak öyle bir hakları yok. Bana sorarsan yüzde 51 Kerem topa dokundu, yani ofsayt yok. Ancak VAR benim gibi tahmin yürütmemeli."AYIP DEĞİL BU"Fenerbahçeliler çok üzgündür. Ancak futbolun bir saygı tarafı var. Fenerbahçe'nin bundan ders çıkarması gerekiyor. Yönetimin, Jesus'a 'Ya hocam biz niye derbilerde üçlü oynuyoruz?' diye sorması lazım. Ayıp değil bu."
"Fenerbahçe'nin kesinlikle bir kaleci alması lazım. Altay'dan iyisi de olur kötüsü de olur. Fenerbahçe taraftarlarını iyi tanıyorum. Şu anki psikoloji ile sezonu bitirme ihtimali yok. Bugün suçlu Altay değil yanlış anlaşılmasın. 8-9 pozisyon veriyorsan suçlusu takım da değil Altay da. Hocaya sormak lazım; niye üçlü oynuyorsun?"
"Fenerbahçe yine şampiyonluk yarışında olacaktır. Ancak yönetimin Jesus ile takım arasındaki ilişkiler ile ilgili görüşmesi gerektiğini düşünüyorum. Ancak Jesus'un kredisi hala çok yüksek ve çok güçlü bir karakter. Çok giden gelen bir maç olsa tamam diyebilirsiniz ancak öyle de olmadı. Kaldı ki Fenerbahçe tribünleri de skorun ardından Galatasaray'a değil kendi oyuncularına yönelik tezahüratlarda bulundular."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı