Son Dakika

Rıdvan Dilmen'den penaltı kararına tepki: Skandal...

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarını değerlendirdi.

SPOR 24.04.2023, 11:05
1
Rıdvan Dilmen'den penaltı kararına tepki: Skandal...
Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kızıştı. Lider Galatasaray, evinde ağırladığı Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. En yakın takipçisi olan Fenerbahçe'nin İstanbulspor'u yenmesi durumunda puan farkı 4'e inecek.
Maç sonrası TV8,5 kanalında değerlendirmeler yapan Rıdvan Dilmen, "Jorge Jesus, 'Geri dönüşlerimiz Galatasaray'da baskı yaratacak' demişti. Bugün bunu gördük mü? Net gördük. Ancak şampiyonluk yarışında hala Galatasaray avantajlı. Final maçını da evinde oynayacak. Ben 'Şampiy... " diyordum. Şimdi "Şampi..." diyorum." ifadelerini kullandı.

Galatasaray-Fatih Karagümrük maçı hakemi Volkan Bayarslan'ın verdiği iki penaltı kararını da yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Bana göre Rashica'nın penaltısı ağır bir penaltı değil ama VAR'ın müdahale edebileceği bir pozisyon değil bu. Ancak bu maça Hakan Ceylan'ın atanması büyük bir skandal. Alanyaspor-Fenerbahçe maçında Osayi-Samuel'e kırmızı kart verilmedi, Hakan Ceylan 10 maç dinlendirildi. Sonra da Fenerbahçe'nin direkt rakibinin maçına atıyorsunuz. İnsanlar ne düşünsün istiyorsunuz? Lale Orta'ya saygı duyuyoruz hepimiz ama neden atarsın bu maça Hakan Ceylan'ı? Hangi psikoloji ile çıkacak bu maça hakem?" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı