Rıdvan Dilmen'den Sergen Yalçın'a teknik eleştiriler

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, Gaziantep FK maçını yorumladı.

SPOR 22.08.2021, 13:00
7
Rıdvan Dilmen'den Sergen Yalçın'a teknik eleştiriler
Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, Gaziantep FK mücadelesinin golsüz beraberlikle sona ermesini değerlendirdi.
Maç sonrası değerlendirmesinde Beşiktaş'taki eksikleri dile getiren Rıdvan Dilmen, Alex Teixeira'nın oyuna alınması konusunda Sergen Yalçın'ı eleştirdi.
İşte Rıdvan Dilmen'in Gaziantep FK-Beşiktaş maçı yorumları:
"Beşiktaş'ın Rize maçının 2. yarısındaki tablosuyla bugünkü maçın 2. yarısındaki tablosu arasında çok fark yok. Sadece direğin arasına atamadılar topu.
Beşiktaş'ta ilk maçtaki akışkanlık yoktu. Kontra ataklarla gol arama peşindeydi. İlk deplasman maçı kolay değil. Beşiktaş'ta 2'ye 1'lerle merkez orta sahayı aşabilir. Yaratıcı oyuncusu yok. Beşiktaş, ilk yarıda oynadığı gibi oynarsa golü zor bulur.
Sergen Yalçın'ın bir hatası daha; Alex Teixeira'yı 0-0 giden maçta oyuna almasıydı. Bugün kaybedebilirdi de. 10 ay oynamayan oyuncu Gaziantep deplasmanında 5 dakika dahi olsa oyuna girmez.
Alex Teixeira'nın 90 dakika oynaması için minimum 3 aya ihtiyacı var. 10 ay uzun bir süre... Mesut'tan ne farkı var? Mesut da 10 ay oynamamıştı geldiğinde. O zaman oynatmayacaksın."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı