Rıdvan Dilmen'den VAR kayıtları için flaş sözler: Reyting rekoru kırar

Fenerbahçe ve Milli Takım'ın eski futbolcusu Rıdvan Dilmen, TV8.5'ta yayınlanan %100 Futbol programında Antalyaspor- Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

SPOR 04.01.2023, 18:20
4
Rıdvan Dilmen'den VAR kayıtları için flaş sözler: Reyting rekoru kırar
Süper Lig'de dün oynanan Antalyaspor- Fenerbahçe maçından hemen sonra  Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında değerlendirdi. İşte Dilmen'in hem karşılaşma ilgili hem de VAR kayıtlarının açıklaması hakkında yaptığı yorumlar:

İlk yarının sona ermesinden sonra ikinki yarı kim oyuna girmeli sorusuna cevap veren Rıdvan Dilmen, "Kesinlikle Serdar Dursun'u oyuna alırım. Yığdın çünkü oyunu oraya. İrfan Can oyuna girmeli. Crespo'nun yerine de Zajc girmeli, rakip ceza sahasına girişler için. Emre Mor olmaz mesela." dedi. 

Antalyaspor'un zeminini değerlendiren Dilmen, "Antalya'nın eski stadyumu ile yeni stadyumunun zemininde hiçbir fark yok. Sanki oradaki zemini alıp buraya koymuşlar. Antalya'da hiçbir zaman iyi zemin görmedim. Gerekirse teknik olarak yurt dışından destek almalılar." dedi.

Jorge Jesus'un ikinci yarı takımda oyuncu değiştirmesi gerektiğini söyleyen Dilmen, "Fenerbahçe'ye en ters gelebilecek oyun Antalyaspor'un oyunu. İlk yarıda 6-7 tane ofsayt pozisyonu var, birinden kurtuldular o da gol oldu. Hocanın bir şeyler yapması lazım. 50 dakika Fenerbahçe üstün oynadı ama ataklar pozisyona dönmedi. Serdar Aziz birkaç kere ceza alanına gitti, Antalya stoperleri kafa topu alamadı ondan. Serdar Dursun'dan da alamazlar.'' dedi. 

Karşılaşma sona erdikten hemen sonra açıklama yapan Dilmen, "Fenerbahçe, maçı hem pozisyon olarak hem hücum olarak hak etti. Jesus kendi kararlarını uyguladı. Galatasaray maçını düşünmeden elindeki mevcut kadrosunun en iyisini seçti çıktı. Serdar, maçın başında anlamsız sarı kart gördü. Jesus'un oynattığı Fenerbahçe'de iki bek oyuncusu da atlet oyuncu. Bu zeminde oynamak çok zordur. Savunma yapmak isteyen takımlar için avantaj ama hücum yapan oyuncular için değil.'' dedi.Antalyaspor'un ofsayt edilen golünü değerlendiren Dilmen, "Son dakika iptal edilen golde verilen ilk açıda Antalyalı oyuncunun aktif alanda olmadığını düşündüm. Sonraki açıdan Haji Wright'ın pozisyonu bizim önümüze getirildi. Bizim önümüze ilk başta getirilmeliydi o pozisyon." dedi.İlgini Çekebili

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) iki maçtaki iki pozisyona dair VAR kayıtlarını açıklamasını doğru bulmadığını da söyledi. Dilmen, "VAR kayıtlarının yayınlanmasını son derece yanlış buluyorum. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yeterli açıklamayı yapmıştı. Yoksa her dakika VAR kayıtları yayınlamak reyting rekorları kırar. İleride daha büyük sorunlara yol açtığını göreceğiz" diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı