Ronaldo 'insanlık ölmemiş' dedirtti! O futbolcuya yardım teklif etti

Ronaldo yaptığı hareketle bir kez daha 'insanlık ölmemiş' dedirtti. Ünlü futbolcu Avustralya'da geçirdiği saldırı sonrası komaya giren Hodgson'a yardım teklif etti.

SPOR 21.09.2021, 10:35
24
Ronaldo 'insanlık ölmemiş' dedirtti! O futbolcuya yardım teklif etti
Sezon başında Juventus'tan ayrılarak eski takımı Manchester United'a transfer olan Cristiano Ronaldo, insanlık dersi verdi. Ronaldo, Avustralya'da geçirdiği saldırı sonrası komaya giren İngiliz futbolcu Danny Hodgson'a yardım teklif etti.
Hodgson'a bir video mesajı Portekizli yıldız futbolcu Ronaldo, "Merhaba Danny, hikayeni duydum. Umarım yakında iyileşirsin. Seni Manchester'daki maçlarımızdan birine davet ediyorum, o yüzden çabuk iyileş dostum. Kendine iyi bak" dedi.
Hodgson, 4 Eylül'de saldırıya uğradı, ardından acilen ameliyat edildi ve yapay komaya alındı. Durumu kritik ancak stabil olarak değerlendiriliyor.
Öte yandan dünyaca ünlü golcü en son Euro 2020 turnuvasında basın toplantısında Coca-Cola'yı masadan atarak insanlara su için demişti. Ronaldo, ayrıca Siyonist İsral'in zulmüne maruz kalan Filistin'e yaptığı yardımlar ile tüm dünyaya insanlık dersi vermişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı