Ronaldo'dan Suudi Arabistan Ligi'ne övgü: Dünyada ilk 5'e girer

Cristiano Ronaldo, Al Nassr'dan ayrılacağı iddialarına "Burada mutluyum ve devam etmek istiyorum" cevabını verdi. Ronaldo, Suudi Arabistan Ligi hakkında ise oldukça iddialı açıklamalar yaptı.

SPOR 02.06.2023, 08:05
2
Ronaldo'dan Suudi Arabistan Ligi'ne övgü: Dünyada ilk 5'e girer
Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'da forma giyen Portekizli efsane futbolcu Cristiano Ronaldo, geride kalan sezonun ardından takımdan ayrılacağı iddialarına yanıt verdi.
"BURADA DEVAM EDECEĞİM"
Suudi basınına konuşan Ronaldo, Al Nassr'daki geleceğiyle ilgili olarak "Burada mutluyum ve devam etmek istiyorum ve burada da devam edeceğim" ifadelerini kullandı.
"SUUDİ LİGİ DÜNYADA İLK 5'E GİREBİLİR"
38 yaşındaki rekortmen futbolcu, Suudi Arabistan Ligi hakkında da görüşlerinin sorulması üzerine "Mükemmel takımlar, mükemmel Arap oyuncular var, ancak altyapının hala biraz iyileştirilmesi gerekiyor. Hakemler ve VAR sistemi de biraz daha hızlı olmalı. Eğer önümüzdeki 5 yıl içinde şu anda yaptıkları gibi çalışmaya devam ederlerse, Suudi Ligi dünyada ilk 5 arasında yer alabilir." yanıtını verdi.
"DÜRÜST OLMAK GEREKİRSE..."
Ronaldo, Al Ittihad'a kaptırdıkları şampiyonlukla ilgili olarak ise "Benim beklentilerim biraz farklıydı. Dürüst olmak gerekirse, bu yıl bir şeyler kazanmayı bekliyordum ama işler her zaman düşündüğümüz ya da istediğimiz gibi gitmiyor. Ancak, gerçekten iyimserim ve gelecek yıl her şeyin değişeceğine ve harika bir iş çıkaracağımıza inanıyorum. O yüzden buna inanalım ve işe koyulalım." diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı