Rooney'den United'a tavsiye: Ronaldo'nun gitmesine izin verin

Cristiano Ronaldo'nun son birkaç aydır Manchester United'dan ayrılmak istediği biliniyor. Wayne Rooney, eski takım arkadaşı hakkında eski kulübüne bir tavsiyede bulundu.

SPOR 07.08.2022, 19:15
2
Rooney'den United'a tavsiye: Ronaldo'nun gitmesine izin verin
Wayne Rooney, eski kulübü Manchester United'dan Cristiano Ronaldo'nun isterse bu yaz kulüpten ayrılmasına izin vermesini istedi.
Ronaldo Temmuz ayında United'a, Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya devam etmek için Old Trafford'da sadece bir sezonun ardından ayrılmak istediğini, ancak şu ana kadar yeni bir kulüp bulamadığını söyledi.
'Man United, Ronaldo'nun gitmesine izin vermeli'
The Times için yazan United efsanesi Rooney, eski kulübüne Ronaldo transfer destanını sona erdirmesini ve gelecek yıllarda Premier Lig şampiyonluğu için mücadele edebilecek bir takım kurmaya çalışmasını tavsiye etti.
"Bence United, Cristiano Ronaldo'nun gitmesine izin vermeli. Ronaldo, Ten Hag takımında oynayamayacağından değil. Her takımda oynayabilir. Ronny her zaman sana gol atar.
"Ancak benim kişisel görüşüm, United şu anda şampiyonluk için mücadele etmeye hazır değil, bu yüzden amaç önümüzdeki üç ila dört yıl içinde ligi kazanabilecek bir takım oluşturmak olmalı ve bunun için plan yapmalısınız.
"Cristiano'nun kulüpten ayrılmak istediği yönündeki haberler doğruysa, o zaman United onun gitmesine izin vermeli ve önümüzdeki üç veya dört yıl boyunca orada olacak 9 numarayı almalı. Onlara gerçekten yardımcı olabilecek bir takım oluşturmalılar. Ten Hag'a başarılı olması için zaman verilmeli."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı