Ryan Babel, diss attığı Ibrahim Afellay'a çattı!

Galatasaraylı Ryan Babel, "Open Letter" adlı parçasında Ibrahim Afellay'a attığı diss hakkında konuştu.

SPOR 15.10.2021, 19:05
3
Ryan Babel, diss attığı Ibrahim Afellay'a çattı!
Galatasaraylı Ryan Babel'in "Open Letter" ismiyle yayımladığı şarkısında milli takımdan arkadaşı olan Ibrahim Afellay'a attığı diss çok konuşulmuştu. Hollandalı futbolcu, konuyla ilgili olarak Kick't Net adlı Instagram hesabında katıldığı canlı yayında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Afellay'ı 'kendisi olmamakla' suçlayan 34 yaşındaki sol açık şunları kaydetti:
"Gerçekçi olalım. Birini futbol arkadaşın olarak görüyorsun görüyorsun. Birçok insanın bilmediği şeyleri paylaşıyorsunuz ve insanların bilmediği şeyler hakkında konuşuyorsunuz. Yani birbirinize güveniyorsunuz, anladınız mı? İşi bırakan birçok futbolcu analist oluyor. Yargılamıyorum ama şöyle söyleyeyim: Sadece kendiniz olun.
Kendisi Hollanda Milli Takımı'nda futbolcuyken röportajları hep merak ederdi. Her seferinde onlardan kurtulmaya çalıştı. Sonra masaya oturuyorsunuz ve tamamen farklı bir kimliğe bürünüyorsunuz. O zaman artık tanınmaz hâle gelirsiniz. Sadece ben böyle düşünmüyorum. Hâlâ futbol oynayan birçok meslektaşım adına konuşuyorum. Herkes birbirine bakıp şunu soruyor: O adama ne oldu?
Niyetim bunu açıklamak değildi. Yarınki manşetleri şimdiden görebiliyorum. Bu, elbette birdenbire ortaya çıkmadı. Bir gecede kalkıp 'Hey, birine diss atmak istiyorum.' diye düşünmedim. Ben öyle biri değilim."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı