Saadet Adana’da bayrak değişimi

Saadet Partisi Genel Başkan yardımcıları Cafer Güneş ve Fatih Aydın’ın katıldığı Saadet Partisi Adana 6’ncı İl Kongresi, coşku ve kardeşlik havasında gerçekleştirdi.

GÜNDEM 22.01.2022, 09:10
5
Saadet Adana’da bayrak değişimi
Saadet Partisi, Adana 6’ncı Olağan İl Kongresi’ni büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye Saadet Partisi Genel Başkan yardımcıları Cafer Güneş ve Fatih Aydın’ın yanı sıra binlerce partili iştirak etti. Kardeşlik havası içerisinde gerçekleşen kongrede delegelerin oylarının önemli bir kısmını alan Ahmet Beyaz, Saadet Partisi’nin Adana il başkanı seçildi.

Kongrenin divan başkanlığını yapan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, yaptığı açıklamada, Millî Görüş’ün ilkelerini hatırlatarak, “Millî Görüş ne zaman ki iktidarın bir kenarından tutmuş; ülkede fabrikalar kurulmuş, yıllardır çözülemeyen Kıbrıs problemi çözülmüş. Ambargo koyan ABD’ye karşı onların üstlerine el koymuşuz. Bütün olumsuzluklara; Türkiye’nin borçlanmasına, gelir adaletsizliğine, üretime dönük değil, betona dönük yatırımlara ‘dur’ diyecek bu kadrolar olacak. Hakkı hâkim kılacağız, adaleti hâkim kılacağız. Hakkı üstün tutacağız. Millî Görüş’ü dünya gündeminde tutacağız” dedi.

Kongrede konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın ise Türkiye’nin bugün en önemli probleminin kutuplaştırma olduğunun altını çizerek, “Yanı başımızdaki Suriye’de olanları gördük. Ölen de Müslüman, öldüren de. Türkiye’de de aynısının olmaması için olması gereken kutuplaşma değil, kucaklaşmadır. Hesaplaşma değil, helalleşmedir. Ötekileştirme değil, birleştirmektir. Eskiden partisi, mezhebi, meşrebi ne olursa olsun herkesi bir masa etrafında toplayabilen sadece cumhurbaşkanlığı vardı. Ama yeni sistemle birlikte artık bu da ortadan kalktı. Bugün Türkiye’de bütün partilerle görüşebilen tek bir parti vardır; o da Saadet Partisi. Bugün bütün partilerin görüşebildiği tek bir parti var; o da Saadet Partisi. Neden? Çünkü Saadet Partimiz Türkiye’mizin teminatıdır” diye konuştu.

Görevi devreden Saadet Partisi Adana İl Başkanı Musa Ahmet Kaya, kardeşlik vurgusu yaparak, Adana’nın her ilçesi, her mahallesinin Saadet Partisi’nin ziyaretini ve davetini beklediğini söyledi. “Partimizin kapısı herkese açık, çalışmalarımız herkesin katkısına, katılımına açık olmalı” diyen Kaya şunları kaydetti: “Doğruya sahip olanın cimrilik yapması doğru değildir. Hakkı, hakikati paylaşmayan, Hakk’a dairi söylemekte, Hakk’a davet etmekte cimriliğe de, ürkekliğe de, ümitsizliğe de yer yok. Millî Görüş’ün bakışı, duruşu, duyuşu ve varışı da millidir. Saadet Partisi’nin hassasiyetleri yerli, hedefleri evrenseldir.”

Bayrağı devralan Saadet Partisi’nin yeni il başkanı Ahmet Beyaz ise kardeşçe kenetlenme ve dava için canla başla çalışmanın altını çizerek, “Her strateji değişir, her tartışma biter, her makam ve mevki gelir geçer. Geride kardeşlikler, dostluklar ve vefa kalır. Biz başından beri kardeşlik için mücadele ettik. Şimdiki tüm çabamız da kardeşlik içindir. Çünkü biz, bu davada doğduk. Bu davada büyüdük. Ve Allah’ın izniyle de bu davada öleceğiz. Merhum liderimiz Erbakan Hocamızın koyduğu, ‘Önce ahlak ve maneviyat’ ilkeleri doğrultusunda Muhterem Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu Bey’in öncülüğünde Saadet Partimizi iktidara taşımak için canla başla çalışacağız” diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı