Son Dakika

Saadet Heyeti, Antalya sel bölgesinde

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Antalya’da yaşanan sel felaketinin ardından Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köseoğlu’nu arayarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.

GÜNDEM 26.12.2022, 08:50
1
Saadet Heyeti, Antalya sel bölgesinde
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Antalya’da yaşanan sel felaketinin ardından Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köseoğlu’nu arayarak, yaşanan afetten zarar gören vatandaşlar ve çiftçiler adına geçmiş olsun dileklerini iletti. Saadet Partisi heyeti ise Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş başkanlığında sel bölgelerini ziyaret edip, yetkililerden bilgi aldı.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Antalya’da yaşanan sel felaketinin ardından Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köseoğlu ile telefonda görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ayrıca Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş de beraberindeki heyet ile birlikte sel felaketinden zarar gören vatandaşlar ve çiftçileri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Zarar gören seralarda incelemelerde bulunan Güneş, daha sonra AFAD Koordinasyon Merkezi’ne giderek yetkililerden bilgi aldı.
Köseoğlu’yla telefonda görüşerek yaşanan sel olayından dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirten Genel Başkan Karamollaoğlu, “Sizlere ve bütün halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sizin vasıtanızla Kumluca halkımıza da iletin. Allah bir daha böyle bir keder dert vermesin. Maalesef son zamanlarda bu afetler, ani yoğun yağışlar arttı. Bazı yerlerde deprem meydana geliyor maalesef. Bir hengâmenin içine girdik. Allah yardımcımız olsun. Oradaki bütün kardeşlerimize selamlarımı, sevgilerimi, saygılarımı lütfen benim adıma iletin. Takdir-i ilahi. Bu konularda gelmeden önce bilgimiz olursa gerekli tedbiri alırız. Ama felaket geldikten sonra da hemen yaraları sarmak, özellikle çok zarar görenlerin zararlarını telafi edebilmek için hem devlet hem de belediyeler olarak çok büyük bir gayretin içerisine girmek mecburiyetindeyiz. Allah yardımcınız olsun. Tabi burada size çok büyük rol düşüyor. Belediye başkanı olarak; çünkü kendi seçtikleri, kendilerine en yakın yetkili makam sizsiz. Bu temasları siz kuruyorsunuz. Allah sizlere de çiftimize de yardım etsin. İnşallah bunların hepsi zaman içinde telafi edilir. Öyle ümit ediyoruz. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerine yer verdi.
Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köseoğlu, geçmiş olsun dileklerini tüm Kumluca halkı adına kabul ettiğini belirterek, “Kumluca Antalya’da seracılıkta en önemli yerlerden birisi. Burada genel başkan yardımcımız, il ve ilçe başkanlarımız, yöneticilerimizle birlikte gezdik, durum değerlendirmesi yaptık. Bugüne kadar hiç yaşanmamış bir felaketle karşı karşıya kaldı Kumlucamız. Bununla ilgili de çalışmalarımızı devletimizin kurum ve kuruluşlarıyla, büyükşehir belediyemizin de destekleriyle koordine ediyoruz. Allah’a çok şükür can kaybımız olmadı. Bu tehlikeyi saatler kala gördük, anons sistemiyle halkımızı uyardık. Ama neticesinde çok büyük maddi zararlar oldu. Can sağlığı oldukça hepsiyle mücadele eder yerine koyarız” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı