Saadet İstanbul'dan Marmara Denizi'ndeki görüntü için önlem çağrısı

Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı'dan Marmara Denizi'ndeki görüntü için önlem çağrısı geldi.

GÜNDEM 29.05.2021, 22:35
8
Saadet İstanbul'dan Marmara Denizi'ndeki görüntü için önlem çağrısı
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı Marmara Denizi'ndeki görüntü için önlem çağrısında bulundu.
İşte Yazıcı'nın yaptığı çağrı:
Marmara Denizi taammüden öldürüldü, üstelik sorun sadece Marmara’nın sorunu da değil. Deniz yaşamı, canlı türleri sırayla yok oluyor, bizler de güzel olan her şeyi teker teker kaybetmek zorunda bırakılıyoruz!
Havası, suyu, taşı, toprağı altın olan memleketimizde can çekişmeyen ne hava kaldı ne deniz, ne esnaf kaldı ne de öğrenci... Marmara Denizi’nin neredeyse bütün kıyılarını musilaj kaplamış durumda. İçimizi sızlatan deniz görüntüleri ekolojik bir yıkıma dolu dizgin gittiğimizin resmi
Yüzeydeki salyaları toplamaktan ziyade sorunun kaynağı kökten çözülmeli, deniz çevresinde yapılaşma durdurulmalı, yeni sanayi tesisine izin verilmemeli, mevcuttakiler sıkı denetlenmeli ve denize bırakılan atıklar ivedilikle kontrol altına alınmalıdır.
Ülkemizin doğal yaşamına bir an önce sahip çıkılmalı; yatırımlar ekolojiyi koruma odaklı planlanmalı, yetkili makamlar acilen toplanıp doğa katliamına dur diyecek önlemleri almalıdır. Bize ve gelecek nesillerimize her şeyden önce temiz, sağlıklı bir dünya lazım.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı