Son Dakika

Saadet kadroları sahada

Saadet Partisi kadroları, yurdun dört bir yanında çalışmalarına dur durak ara vermeden devam ediyor.

GÜNDEM 18.06.2021, 04:35
43
Saadet kadroları sahada
“Teşkilat Eğitim Çalışmaları ve Mahalle Temsilcileri Eğitim Çalışmaları” kapsamında Saadet Partisi genel başkan yardımcıları, il, ilçelerde parti içi eğitim çalışmalarına yoğunlaştı.
Saadet Partisi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her alanda eğitim çalışmalarına büyük önem veren Saadet Partisi, bu sefer de yurt geneli il, ilçe ve mahallelerde eğitime büyük ağırlık verdi. Saadet Partisi genel başkan yardımcıları, il ve ilçelerde mahalle temsilcileriyle bir araya gelerek, eğitim çalışmaları kapsamında sunumlar yaptı. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, Mamak, Altındağ ve Pursaklar teşkilatları ile bir araya gelerek, Saadet Partisi’nin “Siyaset Vizyonu” ilgili sunum gerçekleştirdi. Konya ve Ankara’da çalışmalarını sürdüren Parti Sözcüsü Birol Aydın, “Teşkilat Çalışmaları” ile ilgili parti içi sunumlar yaptı. Eğitim çalışmalarında Aydın, önümüzdeki seçimlerde başarılı kılacak en önemli unsurun teşkilat çalışmalarının olacağının altını çizdi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve eski Devlet Bakanı Prof. Dr. Sabri Tekir ise Sincan ve Etimesgut mahalle temsilcileri ile bir araya geldi. Saadet Partisi’nin toplumun bütün kesimlerine mesajını ulaştırması noktasında mahalle temsilcilerine büyük görev düştüğüne dikkat çeken Tekir, söz konusu bu noktada parti temsilcilerine bilgi verdi. Saadet Partisi Genel Sekreteri Mesut Doğan ise Eskişehir Odunpazarı ve Tepebaşı ilçeleri ile Bursa’da Yıldırım, Osmangazi ve İnegöl ilçelerinde parti mensuplarıyla bir araya geldi. Konuşmalarında parti içi eğitiminin önemine vurgu yapan Doğan, özellikle mahalle teşkilatlarının aktif ve etkin bir şekilde çalışmasının önemine dikkat çekti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı