Saadet Lideri Karamollaoğlu, bayram namazını Hamidiye Camii’nde kıldı…

Saadet lideri Temel Karamollaoğlu, bayram namazını Balgat Hamidiye Camii’nde kıldı.

GÜNDEM 09.07.2022, 11:45
1
Saadet Lideri Karamollaoğlu, bayram namazını Hamidiye Camii’nde kıldı…
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kurban Bayramı namazını Balgat Hamidiye Camii’nde kıldı. Namazın ardından camide bulunan partililer ve vatandaşlar ile bayramlaşan Karamollaoğlu, çıkışta ise basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu, Kurban Bayramı’nın ülkemize ve milletimizi hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

İslam aleminin Kurban Bayramı’nı huzur içinde eda edemediğini üzüntü ile izlediklerini belirten Karamollaoğlu, “Dünyanın dört bir tarafında Müslüman kardeşlerimiz büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalıyorlar. Yemen'de, Filistin'de, Arakan'da, Keşmir'de olsun Müslüman kardeşlerimizin çok büyük sıkıntılarla karşı karşıya olduklarını biliyoruz. Cenab-ı Hak, bundan sonraki Kurban Bayramı'na daha büyük bir huzur içinde kavuşmayı bizlere ve bütün kardeşlerimize nasip etsin.” ifadelerini kullandı.

Kurban Bayramı’nın dayanışma ve yardımlaşma olduğunu belirten Karamollaoğlu, “Başta İslam coğrafyası olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde insanlar ve açlık ve kıtlık ile boğuşuyorlar. Bundan dolayı ülkemizde ise birçok kuruluş bu hayırseverlerden toplanan bağışları bu bölgelere ulaştırıyor. Kurban bağışlarını bu bölgelerde keserek fakirlere ulaştırıyorlar. Bu organizasyonları gerçekleştirenleri ve buna destek olan hayırseverleri tebrik ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin.” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı