Saadet lideri Temel Karamollaoğlu: Yolumuza devam ediyoruz

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamolllaoğlu, yaşananlar üzerine bir açıklama yaptı.

GÜNDEM 04.03.2023, 04:35
1
Saadet lideri Temel Karamollaoğlu: Yolumuza devam ediyoruz
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, dün yaşananlar üzerine yaptığı açıklamada, “Aziz milletimizin problemlerine çözüm olmak adına, yine aziz milletimizin teşviki ve desteği ile çıktığımız bu kutlu yolculuğu bugüne dek büyük bir kararlılıkla sürdürdük. Millet İttifakı olarak, özellikle son bir buçuk yıldır her konuda beraberce çalışıp, ortak akıl ve istişare ile birçok konuda uzlaşıya vardık”  dedi.
 Açıklamanın devamında ise Karamollaoğlu, “Dün gerçekleştirdiğimiz son toplantımızda genel başkanların her birinin altına imza atmasının ardından kamuoyu ile paylaşılan ortak metnimizden de anlaşılacağı üzere, 28. Dönem TBMM ve 13. Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nde ortak cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaştık. Halkımız müsterih olsun. Bizler milletimize verdiğimiz sözün arkasındayız. Aynı inanç, azim ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Akşam saatlerinde yaşanan hareketlilikten sonra Millet İttifakı liderlerinin Pazartesi yapacağı toplantı da öne çekildi. Liderler, bugün (Cumartesi) saat 17:00’da yine Saadet Partisi ev sahipliğinde bir araya gelecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı