Saadet Partili Düzen: Kimseyi hasım, düşman olarak görmüyoruz

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Konferans Salonu’nda gençlerle bir araya geldi.

SİYASET 23.10.2021, 07:30
3
Saadet Partili Düzen: Kimseyi hasım, düşman olarak görmüyoruz
Saadet Partisi Antalya İl Başkanlığı, bir gençlik buluşması gerçekleştirildi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Konferans Salonu’nda düzenlenen buluşmaya Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Saadet Partisi Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Necip Gencer, Anadolu Gençlik Derneği Antalya Şubesi Üniversite Komisyon Başkanı Mustafa Rüzgâr’ın yanı sıra birçok genç katıldı. Türkiye’nin iç ve dış sorunlarının konuşulduğu gençlik buluşmasında Millî Görüş’ün ‘Adil Düzen’ politikasının öneminin altı çizildi. 
Buluşmada gençlere yönelik önemli açıklamalarda bulunan Ramazan Düzen, “Vatanınızı ve milletinizi en iyi şekilde müdafaa edin. İç ve dış mihraklara karşı koruyun. İktisaden, siyaseten, ilmen, ahlaken koruyun. Manevi olarak olduğu gibi maddi olarak da kalkınmayı gerçekleştirin” dedi.
Gençlik Buluşması’nda konuşan Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, gençlere tavsiyelerde bulunarak, “Vatanınızı ve milletinizi en iyi şekilde müdafaa edin. İç ve dış mihraklara karşı koruyun. İktisaden, siyaseten, ilmen, ahlaken koruyun. Manevi olarak olduğu gibi maddi olarak da kalkınmayı gerçekleştirin. Biz Millî Görüşçüler olarak kimseyi hasım, düşman olarak görmüyoruz. Karşımızdaki siyasi partileri sadece rakip olarak görüyoruz. 85 milyon memleket evladı, 2 milyar İslam âlemi, 7 buçuk milyar insanlığı kucaklayacağız. Kimseyle kavga etmeyeceğiz. Millî Görüş’ün temel esası budur. Biz şu anda ‘Geçim İttifakı’ ile ilgili çalışıyoruz. Hiçbir ittifakın içinde değiliz. İttifaklar seçim zamanında konuşulacak konular. Mümkünse tek başımıza seçime girmeyi tercih ederiz. Yüzde 10 barajı kalksın bakalım bir. Millî Görüş hareketinin, partimizin alacağı oyu göreceksiniz” ifadelerini kullandı.
Millî Görüş’ün ‘Adil Düzen’ politikasının 31 maddeden oluştuğunu hatırlatan Ramazan Düzen, “3 maddesi devletle ilgili. 7 maddesi para, 7 maddesi vergi, 7 maddesi kredi esasları ve son 7 maddesi de sosyal güvenlik esasları ile ilgili. Sistemimizde faiz olmadığı için bankalar paradan para kazanamıyor. Paradan para kazanamadıkları için varlıklarını devam ettirmek istiyorlarsa ister istemez üretimin bir parametresi olacak. Üretimden elde ettikleri kâr daha fazla olacak. Adil düzende her çocuk sigortalı olarak doğacak. 31 maddelik bu sistemimizi hayata geçirdiğimizde yeni, yaşanabilir ve büyük bir Türkiye’nin temelini atacağız. Herkesin sebepleneceği bir sistem vaat ediyoruz” şeklinde konuştu.
Gençlerin dertlerini, sıkıntılarını paylaşmak istediklerini belirten Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Necip Gencer ise, “Gençlere sadece sözde değil özde, gerçek manada dertlerine derman olabilecek çözümler üretmek ve bu çözümleri arazide uygulamak için bu tür buluşmaları gerçekleştiriyoruz. Hem ülkemizdeki hem de kentimizdeki genç kardeşlerimizin dertlerine derman olmak için bizler buradayız. Tek isteğimiz, gerçek manada genç kardeşlerimizin dertlerine derman olmak, sıkıntılarına çözüm bulmak. Bugün burada önümüzdeki uzun yıllar birlikte omuz omuza yapacak olduğumuz çalışmaların temelini atıyoruz. Çevremizdeki gençleri kurtaracak, onların ellerinden tutacak olan yine gençlerdir” diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı