Saadet Partisi gündeme getirdi! Gebze Belediyesi harekete geçti

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda, Gebze’nin yerel sorunlarıyla birlikte ülke gündemi ele alındı.

GÜNDEM 03.08.2022, 04:55
2
Saadet Partisi gündeme getirdi! Gebze Belediyesi harekete geçti
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, haftalık toplantılarını yapmaya devam ediyor.  Gebze’nin yerel sorunlarıyla birlikte Türkiye gündeminin ele alındığı haftalık toplantı, Saadet Partisi Gebze ilçe binasında gerçekleştirildi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda teşkilat sunum raporları da incelendi. Toplantıda teşkilat mensuplarına hitap eden Mustafa Türel, yerel seçim döneminde Gebze Belediye Başkanı’nn verdiği vaadeleri yerine getirmediğine dikkat çekti.

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustaf Türel, fahiş kiralara dikkat çekerek, “Hayat pahalılığı bütün vatandaşları derinden etkiledi. AK Parti iktidarı kira öder gibi ev sahibi yapacağını söylemişti. Şimdi ise insanlarımız ev parası öder gibi kira ödüyor. AK Parti, uzaya çıkacağız derken vatandaş hayat pahalılığından pazara çıkamaz oldu. Gebze Belediye Başkanı’nın vaat  ettiği sözleri de hatılıyoruz. Daha önce bu belediye yönetimi para yok diye bazı adımları maalesef atmadı. Şimdi ise Saadet Partisi’nin gündeme getirmesi sonrasında başta terminal konusunda, Ağustos ayı içinde ihale açacaklarını açıkladı. Şimdi buradan soruyorum; ‘Ne oldu da şimdi bu adımları atmaya başladınız?’ Gebze’yi yaklaşık 20 yıldır yöneten bu zihniyet, şehrimizde bir kent bilinci oluşturamadığı gibi önümüzdeki seçimlerde hangi yüzle oy isteyecekler merak ediyorum. Hizmet adımı atmış gibi görünmelerine aldanmıyoruz. Yapacaklarınız ve yapmayacaklarınızın yakın takipçisiyiz ve göreceğiz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı