Saadet Partisi, hizmetlerine kaldığı yerden devam edecek

Saadet Partisi Soma İlçe Başkanlığı’nın Olağan Kongresi, yüksek bir katılımla geçtiğimiz gün gerçekleşti.

GÜNDEM 28.12.2022, 08:00
2
Saadet Partisi, hizmetlerine kaldığı yerden devam edecek
Siyasi parti temsilcileri, hanımlar ve halkın büyük ilgi gösterdiği kongre, coşkulu bir ortamda yapıldı. Soma’daki birçok siyasi parti temsilcisinin bir araya geldiği kongrede ortaya çıkan manzara Türkiye’nin özlediği örnek bir görüntüydü. Kongrede konuşan Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Şakir Tarım, “Saadet Partisi, seçimlerde halkın büyük desteğini alarak geçmişteki efsanevî hizmetlerine kaldığı yerden devam edecek” dedi.
Türkiye’de kamuoyunun özlem duyduğu siyasi manzaralardan birisi geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Saadet Partisi Soma İlçe Başkanlığı’nın Olağan Kongresi’nde yeniden görüldü. Soma’daki siyasi parti temsilcilerinin birçoğunun bir araya geldiği Saadet Partisi Kongresi’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Şakir Tarım, Saadet Partisi Manisa İl Başkanı Zekayi Yılmaz, Saadet Partisi teşkilatlarının yanı sıra birçok siyasi parti ve STK temsilcisinin katıldığı kongrede Saadet Partisi Soma İlçe Başkanı Mustafa Eren güven tazeledi.

Kongrede katılımcılara hitap eden Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Şakir Tarım, Türkiye’nin stratejik bir seçim dönemine girdiğini hatırlatarak, “Saadet Partisi seçimlerde halkın büyük desteğini alarak geçmişteki efsanevî hizmetlerine kaldığı yerden devam edecek. Saadet Partisi, temsil ettiği Millî Görüş anlayışıyla, millî ve manevi değerlerimizi öncelediği için Türkiye’nin mayasını oluşturuyor. Ahlâk tahribatı tehlikeli bir noktaya ulaşmıştır. Alkol, uyuşturucu, fuhuş ve zina gençliğimizi tehdit etmektedir. Bu konu, Türkiye olarak hepimizin problemidir. Eğer gençliğimize sahip çıkmazsak; yarın onlar, anne babalarımız bize niçin sahip çıkmadılar; 53 senedir önce ahlâk ve maneviyat diyen bir partiyi niçin görmediler, diye sorgulayacaklardır. Yalnız bu durum bile, Saadet Partisi kadrolarının canla başla çalışarak halka gerçekleri anlatmasının zorunluluk haline geldiğini gösteriyor” ifadelerini kullandı.

* Saadet Partisi Manisa İl Başkanı Zekayi Yılmaz ise kongrede yaptığı konuşmada, Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntıları Saadet iktidarı ile aşabileceğini anlatarak, “Saadet Partisi temiz bir geçmişe ve dürüst kadrolara sahiptir. Her dönemde milletimizin sorunlarını çözmek için efsanevî hizmetler yapmıştır. Yine seçime ve göreve hazırız. Saadet iktidarında halkın yüzü gülecek ve Türkiye’de bolluk, bereket, huzur ve barış ortamı yaşanacaktır” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı