Saadet Partisi İstanbul 'Seçime Hazırlık Toplantısı'nda buluştu

Saadet Partisi İstanbul Teşkilatı, 'Seçime Hazırlık Toplantısı'nda bir araya geldi. Saadet Lideri Karamollaoğlu'nun konuşma yaptığı toplantıda seçim çalışmalarına start verildi.

GÜNDEM 25.12.2022, 16:35
1
Saadet Partisi İstanbul 'Seçime Hazırlık Toplantısı'nda buluştu

Saadet Partisi İstanbul Seçime Hazırlık Toplantısı, Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde yüzlerce teşkilat mensubunun katılımıyla gerçekleştirildi. Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'nun telekonferans ile katıldığı programda Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın ve Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı ve AGD İstanbul İl Başkanı Mehmet Yaroğlu da hazır bulundu.
İstanbul'daki yüzlerce Saadet Partili'nin bir araya geldiği programda konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu önemli mesajlar verdi. Seçim sürecine girildiğini vurgulayan Karamollaoğlu, "Biz bu ülkeyi yaşanabilir bir ülke haline getirmek istiyoruz. Biz geçmişte büyük hizmetler yaptık, yine yapmak istiyoruz. Biz başkayız, bizim ideallerimiz var. Bundan dolayı Milli Görüşçü olmak basit bir sözden ibaret değildir." ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'nun konuşmalarını içeren bir slayt gösterimi ile başlayan programda Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı katılımcılara hitap etti. Yazıcı, konuşmasına, "Bugün bu salonda yükü ağır, yolu uzun ve davası hak olanlar var. Bugün bu salonda milyonlarca mağdur insan var. Bugün bu salonda bize hayat ötesinden seslenen büyüklerimiz var. Bugün bu salonda Süleyman Arif Emre var, Ahmet Tekdal, Fehim Adak var, Şevket Kazan var, Oğuzhan Asiltürk var, Necmettin Erbakan Hocamız var." ifadeleri ile başladı.

Bir seçim arifesinde olunduğunu kaydeden Yazıcı, "Bizler kardeşliği, adaleti, bereketi, insan onurunu seçenleriz. Bugün vatanımız büyük sıkıntılarla karşı karşıya... Ülkemiz bir çıkış yolu arıyor. Yaşadığımız zorlukların sorumlusu Erdoğan, Bahçeli ve Perinçek üçlüsüdür. Bu üçlü, ülkemizi her geçen gün tam anlamıyla bir batık haline getirdi. Kutuplaştırma sonucu kamplara ayrılan halkımız birbirine karşı yabancılaştı. Halkımız ekonomik olarak tarihin en zor günlerini yaşıyor. Nüfusumuzun önemli bir kısmı açlık sınırının altında hayatlarını sürdürüyor." dedi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Yazıcı, Türkiye'nin yeni bir söyleme ve yeni bir iktidara ihtiyacı olduğunu vurguladı. Yazıcı, "Milletimiz önümüzdeki seçimde desteğini Saadet Partisi'ne verecektir. Emaneti devralacak kadrolar olarak toplumun farklı kesimleri ile olan diyalog kanallarımızı geliştiriyoruz. Altılı masadaki partilerle ülkemizin geleceği için çalışıyoruz. Her konuda ortak çözüm arayışındayız. Altılı masa kıymetlidir, kıymetini de Saadet Partisi'nden almaktadır." sözlerini sarf etti.

"Bir hilal beş yıldız, iktidara hazırız" ve "Saadet gelecek, yüzler gülecek" sloganlarına şahit olunan program Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcıları'nın sunumlarıyla devam etti. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu da 'Saadet Partisi İstanbul Seçime Hazırlık Toplantısı'nda katılımcılara hitap etti. Telekonferans yoluyla programa katılan Karamollaoğlu gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Saadet Partisi İstanbul Seçime Hazırlık Toplantısı'nda yaptığı konuşmada seçim sürecine girildiğini kaydetti. Karamollaoğlu, "İstanbul'un büyük bir salonunu tıka basa doldurduğunuz için hepinizi tebrik ediyorum. Bundan sonraki bütün çalışmalar seçime dönük çalışmalar olacak. Uygun bir üslupla kendimizi vatandaşlarımıza anlatmalıyız." diye konuştu.

Karamollaoğlu, ülke gündemine dair önemli sözler sarf etti. Karamollaoğlu, "Ülkemizin derdi bir hayli fazla. İktidarda bulunan arkadaşlar iktidarlarının sona ereceğini hissediyorlar ama yanlışta ısrar etmekten vazgeçmiyorlar. Hatalarınızı anlayacaksınız ki doğruyu tatbik edebilesiniz. Mesela asgari ücret konusu... 8500 lira ülkenin problemlerini çözmez. Bu iktidar eskinin yanlış politikalarını değiştirmeden ülkenin problemleri düzelmez." ifadelerini kullandı.

Hükümete yönelik eleştirilerde bulunan Karamollaoğlu, "İsraf yapacaksınız, vatandaş ekmek derdindeyken filo ile Katar'a Dünya Kupası finaline gideceksiniz. Sizin bir Katar çıkarmanızın ne kadara mal olduğunu millet bilmiyor mu sanıyorsunuz? Biz bu ülkeyi yaşanabilir bir ülke haline getirmek istiyoruz. Biz geçmişte büyük hizmetler yaptık, yine yapmak istiyoruz. Biz başkayız, bizim ideallerimiz var. Bundan dolayı Milli Görüşçü olmak basit bir sözden ibaret değildir." dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ahlaki ve manevî atılımın da önemli olduğunu söyledi. Karamollaoğlu, "Ahlaki ve manevi değerler hakim olursa Türkiye yaşanabilir bir ülke haline gelir. Biz ülkemizde her sahada adaleti tesis etmekle mükellefiz. Biz ahlâkî ve manevi prensiplerimizi önde tutarız." diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı