Saadet Partisi İzmir’den anlamlı program

Saadet Partisi İzmir İl Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde anlamlı bir program gerçekleştirdi.

SİYASET 09.03.2021, 04:35
14
Saadet Partisi İzmir’den anlamlı program
8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle ‘Hayata Değer Katan Kadınlar’  başlıklı bir program düzenleyen Saadet Partisi İzmir İl Kadın Kolları, örnek çalışmalara imza atan kadınlara üç farklı dalda ödül verdi. ‘Girişimcilik Ödülü’, ‘Anne Ödülü’ ve ‘İyilik Ödülü’ kategorilerinde verilen ödüllerin verildiği programa Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran ve Saadet Partisi İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Dündar’ın yanı sıra birçok kadın katıldı.  ‘Girişimcilik Ödülü’ engelli kızının eğitim masraflarını karşılamak ve ailesine maddi destek olmak için bir lokanta işleten Selma Aydın’a giderken,  ‘İyilik Ödülü’ de uluslararası düzeyde faaliyet gösteren bir yardım derneğinde uzun yıllardır gönüllü olarak çalışan Nazmiye Yazıcı’ya verildi. ‘Anne Ödülü’ ise beş çocuk sahibi olmasına rağmen her yaştan öğrencinin manevi değerlere bağlı yetişmesini amaçlayan derneklerde görev alan Serpil Topal’a layık görüldü.

Programın ev sahibi olan Saadet Partisi İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Dündar, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Düzenlediğimiz ‘Hayata Değer Katan Kadınlar’  programıyla amacımız, yaptıkları çalışmalar ile örnek olan, kişiliği ve hayatı ile yol gösteren, azim, inanç, fedakârlıklarıyla ilham veren kadınlarımıza teşekkür etmektir. Bunun yanı sıra, hayatın tüm alanla
rında yer alan ve varlıklarıyla değer katan bütün kadınlarımızın yanlarında olduğumuzu belirtmektir. Bugün kadını; tanıtımın bir unsuru, şiddetin ve tacizin bir mağduru olmaktan çıkarıp, çalışan, düşünen, öğreten, iyileştiren, güzelleştiren, ilham veren yanının görünmesine hepimizin ihtiyacı var. Bilimin, sanatın, ekonominin, eğitimin, huzur ve barışın, sevginin öznesi olarak ülkemizin yarınlarına olan katkısının desteklenmesine hepimizin ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı