Saadet Partisi karar almıştı! Karamollaoğlu'ndan kongre açıklaması

Son dakika... 8. Olağan Büyük Kongresi için karar alan Saadet Partisi'nde kongre hazırlıkları başlıyor. Genel Başkan Temel Karamollaoğlu akşam üzeri kongreyle ilgili açıklamada bulundu.

GÜNDEM 05.10.2022, 21:30
1
Saadet Partisi karar almıştı! Karamollaoğlu'ndan kongre açıklaması
Saadet Partisi yasal zorunluluk gereği 30 Ekim 2022 Pazar günü Ankara’da kongreye gidiyor. Genel Başkan Temel Karamollaoğlu da sosyal medya hesabından kongreye ilişkin bir açıklamada bulundu. Karamollaoğlu, “İnanıyoruz ki, yeni dönemde iktidarın güçlü bir aktörü olacak Saadet Partimiz bu kongre ile birlikte çok daha güçlenecektir.” dedi.
Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu’nun paylaşımı şöyle:

“Saadet Partimizin 8. Olağan Büyük Kongresini 30 Ekim Pazar günü geniş bir katılımla, coşku ve heyecanla gerçekleştireceğiz. İnanıyoruz ki, yeni dönemde iktidarın güçlü bir aktörü olacak Saadet Partimiz bu kongre ile birlikte çok daha güçlenecektir. 81 il ve 973 ilçemizden teşkilat mensuplarımızın ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz kongremiz, heyecanımızı pekiştireceğimiz, azim ve gayretimizi daha da artıracağımız bir kongre olacaktır. “Seçimlere ve İktidara Hazırlık” çalışmalarımızı taçlandıracağımız bu kongremizin partimize, milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor; kıymetli teşkilat mensuplarımızı ve aziz milletimizi kongremize davet ediyorum.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı