Saadet Partisi Keban Teşkilatı yeni başkanını seçti

Saadet Partisi Keban İlçe Başkanlığı’nın 7’nci Olağan Kongresi, geçtiğimiz gün büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

GÜNDEM 27.07.2022, 06:50
3
Saadet Partisi Keban Teşkilatı yeni başkanını seçti
Saadet Partisi Elâzığ İl Başkanı Abdullah Akın’ın katılımıyla gerçekleşen kongrede Saadet Partisi Keban İlçe Başkanlığı görevine Mehmet Fırat seçildi.
* Saadet Partisi’nin kongre heyecanı tüm Türkiye’de devam ediyor. Bu kapsamda Saadet Partisi Keban İlçe Başkanlığı’nın 7’nci Olağan Kongresi de geçtiğimiz gün yoğun katılımla düzenlendi. Saadet Partisi Elâzığ İl Başkanı Abdullah Akın’ın yanı sıra Saadet Partisi Elâzığ il ve ilçe teşkilatlarının yoğun katılım gösterdiği kongrede Saadet Partisi Keban İlçe Başkanlığı görevine Mehmet Fırat seçildi. Yerel medya mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği kongrede Saadet Partisi’nin Türkiye siyasetindeki önemine vurgu yapıldı.

Kongrede katılımcılara hitap eden Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Türkiye’deki ekonomik sorunlara işaret ederek, “Ülkemiz ciddi bir ekonomik kriz yaşıyor. Tabi bir takım yanlışlıklar söylendi, söylenmeye de devam ediliyor. Ancak bizim görevimiz, iyiliği emredip kötülükten nehyetmektir. Yani biz yanlışlıkları tabii ki söyleyeceğiz, ama bunun karşılığında iyi projelerimizi de söylemek durumundayız. Sadece eleştiri yapmakla siyasetin yapılmadığını Elâzığ’da gösteren tek partiyiz. Sorunları hepiniz benden daha iyi biliyorsunuz. Çözümü konuşalım. İnşallah Kebanımızı kalkındıracak, Kebanımızdaki işsizliği çözüp yeni iş alanları açacak projelerimizi çok yakın zamanda Keban İlçe Mehmet Fırat ve yönetim kurulu ile kapı kapı gezerek sizlere anlatılacak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı