Saadet Partisi Kocaeli’de sahaya indi

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, Koceli’yi karış karış gezerek üye stantları açmaya devam ediyor.

GÜNDEM 27.07.2022, 06:50
1
Saadet Partisi Kocaeli’de sahaya indi
Seçim çalışmaları kapsamında Cebeci plajı’nda kurulan Saadet Partisi standını ziyaret eden Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, vatandaşların sorunlarını dinledi. Burada bir konuşma yapan Zafer Mutlu, önemli değerlendirmelerde bulundu.Türkiye’nin dört bir yanında seçim çalışmalarına yoğunlaşan Saadet Partisi kadroları, Kocaeli’de de önemli çalışmalara imza atıyor. Bu kapsamda Kocaeli’de birçok stant açan Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, Cebeci Plajı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Kurulan stantta Kocaelililerin sorunlarını dinleyen Saadet Partlililer, Millî Görüş’ün Türkiye’nin sorunlarına getirdiği çözüm önerilerini anlattı. Saadet Partisi standı ziyaret eden Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu burada bir konuşma yaparak önemli değerlendirmelerde bulundu.

* Saadet partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, Cebeci Plajın’daki standı ziyaret ederek, “Bugün Kocaeli’mizin en güzel bölgelerinden biri olan Cebeci Sahilindeyiz. Vatandaşlarımız ile bir araya gelip onların derdini dinlemeye devam ediyoruz. Biz vatandaşlarımızın Kim olduğuna, kime yakın veya uzak durduğuna,hangi fikre ve dine mensup olduğuna, varlık veya yokluk konumuna, yaşlı-genç, erkek-kadın olup olmadığına bakmaksızın herkesi, ‘İnsanca Yaşam’ hedefimize katkı yapmaya ve ‘İnsanca Yaşama’ noktasındaki gayretlerimize katılıma davet ediyoruz. Biz inanıyoruz ve her vatandaşımıza şöyle sesleniyoruz; İnsanı Yaşatan Devlet, İnsanca Yaşatan Siyaset, Adil Paylaştıran Adalet; Seninle Olur” şeklinde konuştu.

* Vatandaşların yaşadığı sıkıntıya dikkat çeken Zafer Mutlu, “Kandıra’mız Karadeniz’e kıyısı olan yaz turizminin oldukça yoğun olarak yaşandığı bölgelerinden birisidir. Aynı zamanda toprak bakımından da oldukça verimli bir araziye sahibimiz. Ancak ekilebilir arazilerimiz atıl durumda. Ucuz ve kaliteli gıdaya ulaşım konusunda vatandaşlarımız ciddi sıkıntılar yaşamakta. Kandıra yolu ise hepinizin bildiği üzere yılan hikayesine dönüşmüş durumdadır. Sadece İzmit’ten geliş gidiş yolu olarak değil kıyı boyu ve iç kısımların yolları olmak üzere bu düzeneklerin yapılması gerekmektedir. Keyifli bir hafta sonu geçirmek için ilçemize gelen vatandaşlarımızın geri dönüşünde ıstırap yaşamasının bir an önce önüne geçilmelidir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı