Saadet Partisi kolları erken sıvadı

Saadet Partisi, cumartesi günü yapacağı programla besmeleyi çekiyor.

GÜNDEM 12.08.2022, 06:45 12.08.2022, 18:18
4
Saadet Partisi kolları erken sıvadı

* Saadet Partisi, erken ya da zamanında yapılacak bir seçime karşı kolları sıvadı. Cumartesi günü başkent Ankara’da 81 ilden bin 100 hatibi ağırlayacak olan Saadet Partisi, seçim çalışmaları kapsamında izlenilecek yol haritasını masaya yatıracak. Seçime hazırlık toplantılarının ilki olacak olan programla Saadet Partisi, aynı zamanda seçim startını da vermiş olacak. Saadet Partisi, kolları erken sıvadı. Seçim hazırlıklarına erken başlayan Saadet Partisi, parti hatiplerini başkent Ankara’da topluyor. Olası bir erken seçim ihtimaline karşı vakit kaybetmek istemeyen Saadet Partisi, 81 ilden toplam bin 100 hatibin katılımıyla yapacağı coşkulu toplantının ardından seçim startını verecek.

Saadet Partisi, seçim hazırlıkları için kolları sıvadı. Erken ya da zamanında yapılacak bir seçime bütün teşkilatlarıyla hazır olmak isteyen Saadet Partisi, 81 ilden bin 100 hatibi başkent Ankara’da toplayarak, seçim fitilini ateşleyecek. 13 Ağustos Cumartesi günü Büyük Anadolu Otel’de Saadet Lideri Temel Karamollaoğlu’nun başkanlığında bir araya gelecek olan hatipler, seçim çalışmaları kapsamında izlenilecek yolları masaya yatıracak.

Seçime hazırlık toplantılarının ilki olacak olan programda başta Genel Başkan Karamollaoğlu olmak üzere genel başkan yardımcıları çeşitli alanlarda eğitimler gerçekleştirecek. Yol haritasının masaya yatırılacağı toplantı, gün boyu sürecek. Sahaya inmeye hazırlanan Saadet Partisi, hafta sonu yapılacak bu toplantıyla seçim çalışmalarına start vermiş olacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı