Saadet Partisi sahada

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Eğitim Başkanı Ersan Bilgin “Saadet Sahada” programları kapsamında Balıkesir’e geldi.

SİYASET 15.01.2023, 04:35
Saadet Partisi sahada
Saadet Partisi Balıkesir İl Başkanlığı ziyaretiyle güne başlayan Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin, akabinde Balıkesir’in tarihi Zağnos Paşa Camii’nde Zağnos Mehmed Paşa’nın türbesini ziyaret etti. Türbe ziyareti sonrası Saadet Partisi Balıkesir heyetiyle çarşı esnafını ziyaret eden Bilgin, “Adil Devlet Adil Paylaşım Seninle Olur” sloganıyla vatandaşlara parti politikalarını anlattı. Çarşı ziyaretleri sonrasında heyet, Balıkesir Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erol Ayvaz ve yönetimini, ardından da Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem ve yönetimini ziyaret etti.
Balıkesir ziyaretlerine 3 gün boyunca devam edecek olan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin, basına yaptığı açıklamada, “Bugün kadrolarımızla biz, en çok sizi dinlemeye, aynı zamanda sizlere de kendimizi anlatmaya geldik. Diğer arkadaşlarımız da Türkiye’nin dört bir tarafında vatandaşlarımızla buluşacak, il-ilçe değil, mahalle mahalle, sokak sokak, köy köy; insanımızla fert fert bir araya gelecek. Bu buluşmalarımızda ve her zaman ve her zeminde; bizim, sizin, ülkemizin gerçek gündemlerini konuşacak, asla yersiz-gereksiz, sunî gündemlerle vakit kaybetmeyeceğiz. Sizin, daha doğrusu bu ülkede yaşayan tüm insanların gündemi nedir? Hayat pahalılığı, işsizlik, adaletsizlik; huzur, düzen, güven ve adil kazanç talebi değil midir?” ifadelerini kullandı.
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin ekonomi konusunda önemli değerlendirmelerde bulundu. Bilgin, konuya ilişkin olarak, “Dış ticaret açığı, bütçe açığı, Merkez Bankası rezervleri, GSYH, kişi başı düşen milli gelir gibi tüm makroekonomik verileri bir kenara bırakım; tüm buralarda her anlamda dökülüyoruz! Ancak bir de şunlar var: Her 3 gencimizden biri bugün ne eğitimde ne de iş hayatında; çoğu üniversite mezunu olan bu gençlerimiz umudunu kesmiş evde oturuyor. Okul kantininden yiyecek alamayan öğrencilerin oranı %52, zor da olsa yiyecek alıp da içecek alamayanların oranı %74 olmuş. Şu kış aylarında; ev sobalıysa kömürünü alamayan, doğal gazlıysa daha kombisini dahi açamamış yüz binlerce aile var bu ülkede!” dedi.
Bilgin, yapmış olduğu açıklamalarda vatandaşların gerçek gündemine dair konuştu. Bilgin, “Biz Saadet Partisi olarak, işte tam da bu noktada kesin kararlıyız! İşte tüm kadrolarımızla sahadayız, sizlerle bir aradayız, sizin problemlerinizi bizzat sizden dinliyor ve bunların Ankara’da konuşulması ve çözüm üretilmesi için gayret gösteriyoruz. Saadet Partisi olarak kurulduğumuz günden bu yana 20 yıldır ve temsil ettiğimiz Millî Görüş anlayışı olarak da geride bıraktığımız yarım asır boyunca biz bu ülkenin vicdanı, sağduyusu, sigortası olduk” sözlerini sarf etti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı