Saadet Partisi'nde bayramlaşma online yapıldı

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk ve Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla partililer arası bayramlaşma online olarak yapıldı.

GÜNDEM 14.05.2021, 14:30
17
Saadet Partisi'nde bayramlaşma online yapıldı
Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk ve Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla partililer arası bayramlaşma online olarak yapıldı. Asiltürk, müminlerin kardeş olduğunu ve bu doğrultuda çalışmalarına devam ettiklerini belirtirken, Karamollaoğlu ise bu yıl pandemi ve İsrail’in Müslümanlara karşı uyguladığı zulümden dolayı Ramazan Bayramının buruk kutlandığını kaydetti.
Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, İslam aleminin, milletin ve parti teşkilatının Ramazan Bayramını tebrik ederek, Milli Görüş’ün insanların bunaldığı bir dönemde ortaya çıktığını belirterek, “Bizler müminlerin kardeş olduklarına inanırız. Siyasi çekişmelerin oluşturduğu olumsuz etkilerden uzak durarak kardeşliğin gelişmesi için çabalarız.” dedi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da yaptığı konuşmada Ramazan Bayramının Covid-19 salgını ve Siyonist İsrail’in saldırılarından dolayı buruk kutlandığını belirterek, İslam alemi başta olmak üzere milletimizin ve parti teşkilatının bayramını tebrik etti.
Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Bizler müminlerin kardeş olduklarına inanırız. Siyasi çekişmelerin oluşturduğu olumsuz etkilerden uzak durarak kardeşliğin gelişmesi için çabalarız. Toplumda birlikte yaşadığımız insanlara ulaşmaya çalışırız. Peygamber Efendimiz insanlara şefkat ve merhamet ile ulaşılması gerektiğini emrediyor. Örneğin Erbakan Hocamız insanların da iyiliğini istediğini, ‘şöyle şöyle yapmalılar’ derdi. Böyle dediği için Erbakan hocamıza da saygı duyulurdu. Bugün bizim de böyle konuşmamamız gerekli. Biz insanları Hakka davet ile görevliyiz.”
Ramazan Bayramını Covid-19 salgını ve Siyonist İsrail’in yaptığı saldırılardan dolayı iç burukluğu ile kutladığımızı belirten Temel Karamollaoğlu, “Bütün İslam aleminin ve milletimizin bayramını kutluyorum. Bu bayram iki yönüyle içimizi burkuyor. Ramazan-ı Şerifi Covid-19 salgını ile kutladık, kucaklaşamadık. Hamdolsun bayram namazı kılmaya camilere gittik ama maalesef mesafeden dolayı eski coşkuyu bulamadık. İkinci önemli konu ise Ramazan aylarında özellikle son Cuma gününden itibaren İsrail’in Müslümanlara karşı uyguladığı zulüm. İsrail hak tanımıyor. Kendi menfaati için dünyayı yakmaya hazır toplulukları da yanına getirirseniz ki bunun başına Amerika gelir. Bir mescide girip insanların öldürülmesine ses çıkarmayanlar bu saldırılar karşısında Filistin’den yapılan bir kaç füze saldırısını bahane göstererek Filistin’e yapılan saldırıları nefsi müdafaa olarak görenleri kınıyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı