Saadet Partisi'nden AK Parti'ye çağrı: Küreciği kapat İsrail'i kör et

Saadet Partisi Gençlik Kolları, işgalci rejim İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamlarına karşı AK Parti hükümetini göreve çağırdı. Küreciği kapat İsrail'i kör et kampanyası sosyal medyada ilgi gördü.

SİYASET 15.05.2021, 15:35
11
Saadet Partisi'nden AK Parti'ye çağrı: Küreciği kapat İsrail'i kör et
Filistin topraklarına yönelik işgalci İsrail'in terör saldırıları sürerken siyonist rejim İsrail'e karşı Saadet Partisi Gençlik Kollarından kritik bir öneri geldi. Saadet Partisi Gençlik Kolları, Malatya'daki 'Kürecik Radar Üssü'nün kapatılmasını istedi. 
Sosyal medyada 'Küreciği Kapat' kampanyası başlatan Saadet Partisi Gençlik Kolları, "Topraklarımızda katil üsleri istemiyoruz" diyerek, AK Parti iktidarını işgalci rejime karşı göreve çağırdı. 
Yoğun ilgi gösterilen imza kampanyası kısa sürede sosyal medyada #KüreciğiKapat etiketiyle gündem oldu.
Kürecik katil İsrail’in topraklarımızdaki gözüdür!Kampanyamıza destek ol, #KüreciğiKapat İsraili Kör Et!Linke tıkla ve imzala ??https://t.co/ZCtP1iToOZ pic.twitter.com/yNKHcIQhN0

Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Karaduman, sosyal medya hesbından, "Terör örgütü İsrail'in Filistin’de yaptığı zulümler karşısında, İsrail'in güvenliğini sağlamak amacıyla ülkemizde bulunan Kürecik Radar Üssünün kapatılmasını talep ediyoruz. Filistinli kardeşlerimizin katillerinin üslerini ülkemizde istemiyoruz." ifadelerini paylaştı. 
Sosyal medyada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2019 yılında AHaber'de katıldığı bir programda, "Kapatılması gerekiyorsa İncirlik’i de kapatırız, Kürecik’i de kapatırız." sözleri hatırlatıldı. Sosyal medyada yer alan tepkilerin bazıları şöyle: 
*Kürecik Radar Üssü, Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Kürecik nahiyesinde bulunan askeri bir tesistir. Rakımı 1800 metredir. 2012 yılında NATO tarafından balistik füze saldırılarına karşı erken uyarı radarı olarak kullanılmak üzere kurulmuştur.
Kürecik katil İsrail’in topraklarımızdaki gözüdür!Kampanyamıza destek ol, #KüreciğiKapat İsraili Kör Et!Linke tıkla ve imzala ??https://t.co/ZCtP1iToOZ pic.twitter.com/yNKHcIQhN0 — Genç Saadet (@gencsaadet) May 14, 2021
Kınamak yetmez, işgalciyi durdurmak için harekete geçilmeli! Hepimizin güvenliği için katillerin topraklarımızdaki üsleri kapatılmalı. Söz tükendi, şimdi icraat vakti.Filistin'e samimi ve gerçek bir destek için bir yerden başlamak gerek. İşte size somut bir adım. #KüreciğiKapatÜlkemiz sınırları içerisinde yer alan ve İsrail’in güvenliğini sağlayan İncirlik Hava Üssü ve Kürecik Radar Üssü derhal kapatılmalıdır. Hiçbir şey yapamıyorsan #KüreciğiKapat, elçiyi geri çek, buradaki elçiyi yolla, Konya semalarında Siyonist askerlere eğitim vermeyi bırak. Ama tabii bi cesaret madalyası vardı di mi?Mevcut sistemde, mevcut düzende, mevcut denklemde adım değil slogan atabiliriz. Ancak biz bu oyunu bozabiliriz. #KüreciğiKapat yeni bir dünyaya adım olsun. İsrail zulmüne karşı somut adım atmanın yolu var. Terörist devleti kör edebilir, kardeşlerimizin üzerine düşen füzeleri engelleyebilirsiniz. Bu gece #KüreciğiKapat'ın, Kudüs halkının rahat bir nefes almasına, çocukların huzur ve güven içerisinde uyumasına vesile olun.
#KüreciğiKapat gerisi çorap söküğü gibi gelir. Zalim zulmünde sınır tanımıyor, Müslüman yöneticiler de bir bir ellerindeki imkanları kullanmalı, önce akan kan durmalı sonra da zalimler bir daha buna cesaret edemeyecek hale gelmelidir.Mescidi Aksayı yıkıp yerine Süleyman Mabedini inşa etmek isteyen İsrail'e kalkan olmak akıl kârı değildir.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı