Saadet Partisi'nden Dedeoğlu ailesinin evine taziye ziyareti

Konya’da saldırıya uğrayan Dedeoğlu ailesinin evine Saadet Partisi taziye ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 02.08.2021, 01:00
20
Saadet Partisi'nden Dedeoğlu ailesinin evine taziye ziyareti
Saadet heyetinde, Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ve ilçe başkanları da yer aldı.

Saadet Partisi heyeti, Konya’nın Meram ilçesinde bir ailenin vahşice katledilmesinin andından aile yakınlarına taziye ziyaretinde bulunarak, acılarını paylaştı. Saadet heyetinde, Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ve ilçe başkanları da yer aldı.  

Taziye ziyaretinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Saadet Partisi Sözcüsü Aydın, “Tüm ülkemizi derinden sarsan bir vahşice bir katliam gerçekleştirildi. Ümit ve dua ediyoruz ki, bu katliamın failleri, azmettirenleri ve azmettirenleri de azmettirenler hem hukuk önünde en ağır cezayı görsünler hem de insanların vicdanlarında yerle yeksan olsunlar. Biz aileye, ailenin geriye kalan fertlerine sabırlar diliyoruz. Ülkemizin, insanlarımızın huzura ihtiyaç olduğu böyle bir dönemde kini beslememek lazım. Üslubu hassasiyet göstermemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.
Recep Turan/Milli Gazete

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı