Saadet Partisi'nden teşkilatlara dikkat çeken SMS! Aday detayı...

Millet İttifakı masası daha önceden ilan edildiği şekilde bugün Saadet Partisi ev sahipliğinde Ankara'da yapılacak. Dün akşam genel merkezden partililere atılan SMS'te aday detayı dikkat çekti.

GÜNDEM 06.03.2023, 09:40
4
Saadet Partisi'nden teşkilatlara dikkat çeken SMS! Aday detayı...
Millet İttifakı masası bugün bir kez daha Saadet Partisi ev sahipliğinen bir araya geliyor. Dün Saadet Partisi’nden teşkilat mensuplarına gönderilen SMS ile parti genel merkezi önüne davet edildi.

Saadet Partisi Genel Merkezi’nden dün atılan mesajda şu ifadeler yer aldı:

CHP’den parti örgütlerine gönderilen mesajda ise önce Saadet Partisi önü vurgusu yapıldı ardından CHP Genel Merkezi önüne geçileceği belirtildi.
CHP Ankara Milletvekili Levent Gök imzalı sms şöyle:

CHP'nin birçok il ve ilçe örgütünden Ankara'ya yola çıkış mesajları iletildi.
O mesajlardan biri de şöyle:

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu tarafından da parti üyelerine gönderilen mesajda, “Saat 17.00'de Cumhurbaşkanı ve yardımcıları ilan edilecektir. Tüm üyelerimizi saat 17.00'de Saadet Partisi önünde bekliyoruz.” ifadeleri yer aldı.
Mesaj şöyle:

“Kıymetli teşkilat mensubumuz, Cumhurbaşkanı adayımızı 6 Mart 2023 tarihinde Genel Merkezimizde yapılacak toplantının ardından açıklıyoruz. Ev sahibi olduğumuz bu tarihi güne şahitlik etmeniz için sizleri yarın saat 17.00’de Genel Merkezimize davet ediyoruz.”
“Genel Başkanımızı karşılamak üzere 06 Mart Pazartesi 17.00’de İskitler’deki Saadet Partisi Genel Merkezi’nde, 19.00’da CHP Genel Merkezi’nde buluşuyoruz. Levent Gök CHP Ankara Milletvekili.”
“Değerli yol arkadaşlarım, 6 Mart Pazartesi(yarın), saat 17.00da CHP Genel Merkezinde olacağız! Halkın umudu genel başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLUnun cumhurbaşkanlığı adaylığını tüm Türkiyeye genel merkezimiz önünde hep birlikte halkımıza duyuracağız. Seyhan Belediyesi önünden saat 11.00de otobüslerle Ankaraya hareket edeceğiz. Tüm Türkiye Halkına hayırlı olsun! Sayın Kemal KEMAL KILIÇDAROĞLUnun yolu açık olsun! Saygılarımla. CHP ÇUKUROVA İLÇE BAŞKANI Av. Remzi Ümit ATAY”
“Millet İttifakı'nın liderleri yarın saat 14.00'te Saadet Partisi Genel Merkezi'nde toplanacaklar. Saat 17.00'de ittifak üyesi tüm partilerin üyelerinin huzurunda Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcıları ilan edilecektir. Genel Başkanımızı yalnız bırakmamak için tüm başkanlarımızı ve üyelerimizi saat 17.00'de Saadet Partisi önünde bekliyoruz.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı