Saadet Partisi’nden Vanspor yöneticilerine 8 soru

Saadet Partisi Van İl Başkanlığı, Vanspor’da son yıllarda yaşanan olumsuz gelişmelere ilişkin basın açıklaması yayınladı. 

GÜNDEM 20.07.2022, 07:20
5
Saadet Partisi’nden Vanspor yöneticilerine 8 soru
Vanspor Kulübü’nde yaşanan sorunlara ilişkin Saadet Partisi Van İl Başkanlığı’ndan konuyla ilgili bir basın açıklaması yayınlandı. Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan adına yayınlanan basın açıklamasında, hesap verilebilirlik ve şeffaflık ilkesine bağlı kalınması gerektiğinin altı çizildi. Bugün gerçekleştirilecek olan Vanspor Kulübü Olağan Kongresi öncesinde, kulüp yöneticilerine 8 kritik sorunun yöneltildiği basın açıklamasında 2021- 2022 sezonu gider gelir maliyetlerine dikkat çekildi.

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan adına yayınlanan basın açıklamasında Vanspor kulübü hakkındaki endişeler dile getirilerek, “Van’ın 91 yıllık spor kulübü olan Vanspor sadece futbol takımı değildir. Vanspor, Van’ımızın ekonomik, sosyal markası ve değeridir. Vanspor her maçı festival havasına dönen, kimi zaman üzen kimi zaman sevindiren Van’ın 91 yıldır değerini koruyan tek markasıdır. Vanspor’da son yıllarda yaşanan olumsuz gelişmeler istikrarsız durum Vanspor’a gönül veren taraftarları, kentimizdeki tüm kesimleri ve bizleri endişelendirmiştir. Vanspor camiasında bundan sonra nelerin yaşanacağı hakkında kimse bilgi sahibi değil. Doğru, güvenilir bilgilerin zamanında paylaşılmadığı ortamlarda dedikodu ve fısıltı haberleri gerçeklerin yerine geçer” açıklamalarına yer verildi.

Yayınlanan basın açıklamasında Vanspor Kulübü yöneticilerine 8 soru yöneltilerek, “Vanspor 2021-2022 futbol sezonun da Vanspor’un gelir gider bütçesi ne kadardır? Futbolcu, teknik görevliler ve idari görevlilere ne kadar para harcandığı açıklanmalıdır? Yöneticilerden Vanspor’a kim ne kadar maddi katkıda bulun muştur? Vanspor yönetimi kimlerden oluşuyordu, kimler istifa etti, kimler görevine hangi sıfat ve yetkilerle devam etmektedir? Yeni yönetim tarafından çeşitli transferler yapıldı. Anlaşma yapılan kişilerle nasıl bir sözleşme yapıldı? Ödemeler hangi bütçeden nasıl yapılacak? Sözleşme imzalayan mevcut yöneticiler kongrede yönetime talipli olacaklar mı? Yoksa yeni yönetimde görev almayı mı bekliyorlar? Vanspor’da sportif ve idari kararlar nasıl ve kimler tarafından alınmaktadır? Ve son olarak Vanspor’da başkanlık, yöneticilik yapmış kişilerin bilgi birikimlerimden yararlanılmıyor mu? Kulüp yöneticilerinin bu soruları cevaplandırmasını bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı