Son Dakika

“Saadet Partisi’nin kazanması, milletin kazanması demektir”

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş’in katıldığı Saadet Partisi Ayvacık İlçe Kongresi, coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi.

GÜNDEM 17.09.2022, 07:40 17.09.2022, 10:41
“Saadet Partisi’nin kazanması, milletin kazanması demektir”

Saadet partisi Ayvacık İlçe Kongresi coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi. Ayvacık Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye  Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş ve Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Osman Akgün’ün yanı sıra çok sayıda siyasi parti temsilcisi katılım sağladı. Yapılan kongre yerel medya mensupları tarafından yoğun ilgiyle takip edildi. Kardeşlik havası içerisinde gerçekleşen kongrede Güngör Kara, Saadet Partisi’nin Ayvacık ilçe başkanı seçildi. Büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen kongrede Mustafa İriş, parti mensuplarına hitap ederek, değerlendirmelerde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, kongrede parti mensuplarına hitap ederek,”Değerli arkadaşlar, bugün burada önemli bir toplantı yapıyoruz ve önemli kararlar alacağız. Kongreler, partiler için hukuki prosedür olduğu kadar dışa açılım için de bir vesiledir. Partiler, milletimize hizmet için vardır ve hizmet etmelidirler. Lâkin, böyle olmadığını görüyor ve üzülüyoruz. Nitekim, AK Parti’nin 20 yıldır milletimizin kendilerine verdiği iktidar nimetini yerli yerinde kullanamadığını ve bugün hangi pencereden bakarsak bakalım, ülkemizin, milletimizin büyük sıkıntılar içerisinde bulunduğunu görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Seçimlere 9 ay kaldığının altını çizen Mustafa İriş, kalan sürenin en verimli şekilde kullanılması gerektiğine dikkat çekerek, “Saadet Partisi bilgili, tecrübeli, güçlü kadroları ve projeleriyle milletimize hizmet etmeye hazırdır. Seçimlere dokuz ay kaldı. Bugün burada ilçe yönetimine seçeceğimiz arkadaşlarımız bu dokuz ayda büyük bir performans ile gece gündüz çalışarak Saadet Partimizin kazanmasına hizmet edeceklerdir. Bilinmelidir ki, Saadet Partisi’nin kazanması, milletin kazanması demektir” şeklinde konuştu.

Yeni eğitim öğretim döneminde hem velilerin hem de öğrencilerin ekonomik olarak olumsuz etkilendiğini belirten Mustafa İriş, konuşmasının devamında, “Yeni bir eğitim ve öğretim yılına girdik. Yaklaşık olarak 19 milyon evladımız dersbaşı yaptı. Ama veliler mutsuz ve kara kara düşünüyorlar.  Neden? Çünkü, çocuğunun okul kıyafetleri, servis ücretleri, kırtasiye fiyatları, kantindeki gıda fiyatları el yakıyor. Veliler için bu dersbaşı değil, dertbaşı manasına geliyor. Bu böyle gitmez, gitmemeli. Önümüzdeki seçimler milletimiz için bir fırsat bilinmeli ve beceremeyenler dinlenmeye alınıp, becerecek olanlar işbaşına getirilmelidir. Milletimiz bunu başarmalıdır” değerlendirmelerinde bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı