Saadet Payas’tan ahilik ziyareti

Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Ahilik Haftası nedeniyle Payas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Oğuz’a makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.

GÜNDEM 21.09.2022, 06:55
3
Saadet Payas’tan ahilik ziyareti
Yapılan ziyaret yerel medya mensupları tarafından yoğun ilgiyle takip edildi. Ahiliğin Osmanlı Devleti’nden günümüze uzanan önemli bir kültür olduğunu belirten Ramazan Öksüz, özünde kardeşlik, barış ve yardımlaşma barındıran bu kültürün gelecek nesillere aktarılmasının büyük önem arz ettiğini belirtti. Ramazan Öksüz, yapılan ziyarette büyük memnuniyetle karşılandığını belirterek, ahilik haftası nedeniyle iyi temennilerde bulundu.

Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, ahilik kültürünün Osmanlı’dan günümüze uzanan önemli bir kültür olduğunu belirterek, “Osmanlı’dan günümüze ahilik, kültürümüzün en temel yapı taşlarından biridir. Özünde; kardeşliği, yardımlaşmayı, dayanışmayı ve birlikteliği simgeleyen bu kavramın günümüzde hala daha korunuyor olması bizler için de mutluluk verici bir durumdur. Özellikle esnafımızla özdeşleşen bu kutlamalar, toplumumuzdaki birlik ve beraberlik duygusunu da harmanlamaya öncülük etmektedir. Tüm Payas esnafına istinaden Sayın Ali Oğuz Bey’i ziyaret ederek Ahilik Haftası’nı kutladık. Bu vesileyle vatanımızın ve milletimizin menfaati doğrultusunda ve ahilik ruhuyla mesleğini icra eden tüm esnaflarımızın da Ahilik Haftası’nı kutluyoruz. Kendilerine hayırlı ve bereketli kazançlar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı