Saadet tüm Türkiye’de sahada

Saadet Partisi Genel Merkez STK ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından başlatılan “Saadet Sahada” programı, tüm Türkiye’de gerçekleştirilmeye devam ediliyor.

SİYASET 01.01.2023, 04:35
4
Saadet tüm Türkiye’de sahada
Saadet Partisi Genel Merkez STK ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından yürütülen “Saadet Sahada” programı, tüm yurtta gerçekleştirilmeye devam ediyor. Program kapsamında Saadet Partisi Genel Başkan yardımcıları, Genel İdare Kurulu üyelerinin de iştirakiyle Türkiye’nin 81 ilinde il divan toplantıları geniş katılımlar ile gerçekleştiriliyor. Türkiye çapında tüm il ve ilçelerde “Halkla İlişkiler Taramaları” şeklinde planlanan programla, partiyi daha geniş kitlelere ulaştırmak ve başarı çıtasını yükseltmek hedefleniyor.
Program kapsamında Afyonkarahisar’da bulunan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar, Saadet Partisi’nin insanların gerçek gündemlerine yoğunlaştığına dikkat çekerek, suni gündemlere karşı gerçekleri konuşmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Ekonominin hali ortada, adalet konusundaki sıkıntılarımız hepimizin malumu, zira mağdurlar ordusunun feryadı, milyonların hak ve hukuk talebi arş-ı âlâya ulaştı, eğitim deseniz ayrı bir keşmekeş, sağlık deseniz hakeza yine öyle. Dış politika, tarım, sanayi; her alanda büyük problemlerle karşı karşıyayız. Ve en önemlisi ahlaki ve manevi tahribat. Erdoğan ve hükümetlerinin icraatlarının sonucu özetle; Türkiye’nin ekonomisi çökük, sosyolojisi yıkık, psikolojisi bozuk, diplomasisi bitik hale getirildi. Cumhur İttifakı hükümeti; enflasyonun artmasının dış güçlerin eseri olduğu aldatmacasına kanacağımızı umuyor. Erdoğan; hayat pahalılığına fahiş fiyat uygulayan marketlerin neden olduğuna, fiyatların normale dönerse bunun hükümetin mücadelesiyle sağlandığına ikna olmamızı bekliyor. Memleketin hali ortada” dedi. Sunar, gerçekleştirilen basın açıklamasının ardından Afyonkarahisar’da birtakım ziyaretler gerçekleştirdi
Çalışma kapsamında Rize’de bulunan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Arslan Ateş, ekonomik sorunlar neticesinde ekonominin kilitlendiğini ve her alanda sorunların var olduğunu belirterek, “Orta direk tabiri artık tamamen ortadan kalktı. Fakirin daha fakir, zenginin daha zengin olduğu bir dönem yaşanıyor. Bunu bir istatistikle daha iyi anlatabiliriz; mili gelirden sermaye çevresi aldığı payı yüzde 43’ten yüzde 54’e çıkarmış ama çalışan kesimin payı yüzde 37’den yüzde 25’e düşmüştür. Bugün bu adaletsiz sistemde evine ekmek götürmekte zorlanan milyonlarca insan vardır. Ülke 20 yılda bu hale getirildi, bunu görmek lazım. 2023 yılının bütçesinde vergiden elde edilen gelir üç katına çıkarıldı. Gelirin zaten yüzde doksanını vergi oluşturuyorken üç katına çıkartılıyor. Bu şu demektir; ekonomik iyileştirmeler yapmadan verilen asgari ücret zammı ve EYT düzenlemesi yükü yine vatandaşa yansıtılacaktır” şeklinde konuştu.
Çalışmalar kapsamında Tokat’ta bulunan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Muammer Bilgiç, Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri Duran Soyuğur, Salih Uzun ile Ahmet Bölükbaşı, Tokat’ta esnaf, vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdi. Tokat genelinde 11 ilçede çalışma gerçekleştirildi. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Ümit Çebi ise Kars genelinde gerçekleştirdiği programda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı