Sabah yazarı Barlas: ABD korku içinde, Erdoğan derin nefes alacak

Sabah gazetesinin başyazarı Mehmet Barlas, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD'de katılacağı BM toplantısına dair, "Amerika'yı altüst eden bu endişelerden hiçbiri Türkiye için söz konusu değil." dedi.

GÜNDEM 18.09.2021, 12:10
5
Sabah yazarı Barlas: ABD korku içinde, Erdoğan derin nefes alacak
Hükümete yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesinin başyazarı Mehmet Barlas, yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BM toplantısı için gideceği ABD’de eskisinden farklı bir ülkeyle karşılaşacağını savundu.
Mehmet Barlas, “Bambaşka bir Amerika” başlıklı bugünkü yazısında , “Birincisi, Amerika korku içindedir. Bu korku, diplomasi tarihinde görülmemiş bir olaya sebep olmuş ve Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na gelecek devlet başkanlarına aşı zorunluluğu getirilmiştir. Böyle bir uygulama tarihte ilk defa yapılmaktadır. İkincisi, gerçekten de Kovid-19'dan ölüm vakaları çeşitli eyaletlerde tırmanmaktadır. Bu arada Amerikalı uzmanlar da aşı konusunda birbirini tutmayan demeçler veriyorlar.” ifadelerini kullandı.
Barlas yazısının sonunda, “Cumhurbaşkanı'nın, ziyaretini bitirdikten sonra Türkiye'ye döndüğü zaman derin bir nefes almasını bekliyoruz. Çünkü Amerika'yı altüst eden bu endişelerden hiçbiri Türkiye için söz konusu değil. 2023 Haziran'ına kadar istikrarlı, gelişen bir ülkedir Türkiye.” dedi. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı