Sabah'ın yandaş yazarı şaşırttı: En aktif Kemalist Tayyip Erdoğan'dır

Sabah yazarı Mehmet Barlas, bugünkü köşesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan için olay olacak bir yazı yayımladı.

GÜNDEM 31.08.2021, 14:10
4
Sabah'ın yandaş yazarı şaşırttı: En aktif Kemalist Tayyip Erdoğan'dır
Sabah yazarı Mehmet Barlas, 30  Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan için kullandığı ifadelerle dikkat çekti.
Barlas bugünkü köşesinde “Çocukluğumuzda 30 Ağustos'un en önemli yanı, sınıfta kutlarken kimsenin gülmemesiydi. Bu sürede bir öğretmen sıranın üstüne çıkar, elinde sopayla gülenleri kontrol ederdi. Sınıfta bir çocuk güldüğü anda kafasında sopa patlardı” dedi.
Köşesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Günün en aktif Kemalist'inin, Tayyip Erdoğan olduğunu görürsünüz" ifadelerini kullanan Barlas, yazısında şu şekilde ifade etti:
“Oysa 30 Ağustos, bütün bu zaman dilimlerinin ötesinde bir anlam içeriyor.Malazgirt'le Anadolu'ya girmeyi başaran biz Türklerin eski Anadolulular tarafından dışarı atılmasının engellenmesidir 30 Ağustos.Kurtuluş Savaşı dönemine baktığımız zaman İzmir Yunanlıların, Antalya İtalyanların, İstanbul İngilizlerin ve Anadolu'nun diğer bölgeleri de Gaziantep, Urfa, Adana gibi Fransızlarındır.Eğer 30 Ağustos zaferimiz olmasaydı biz Türkler, yeniden Asya yollarına düşebilirdik.,
"BİLİNÇSİZ BİRİLERİ..."
Bugün bilinçsiz birileri, 30 Ağustos'u bugünün Türkiye'sine karşı ve Atatürk'ü kullanarak işlemeye çalışıyorlar.Oysa bugünkü Türkiye, Atatürk'ün rüyalarında gördüğü büyük Türkiye'nin bir yansımasıdır.Altyapısı, üstyapısı tamamlanmış ciddi bir orta sınıfı olan yerleşik bir ülkedir.Bu Atatürk'ün antitezi değil, Atatürk'ün gerçekleşen rüyasıdır.Atatürk vefat ettiğinden bu yana yönetime geçen cumhurbaşkanlarının ülkeye yaptıkları hizmetleri bir karşılaştırın, ne demek istediğimi anlarsınız...Ve günün en aktif Kemalist'inin, Tayyip Erdoğan olduğunu görürsünüz

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı