Sabiha Gökçen’de ISG PORTPAL avantajı

Sabiha Gökçen Havalimanı, avantaj ve ayrıcalıklarla dolu Türkiye’nin ilk havalimanı sadakat ödül programı ISG PORTPAL’ı yolcularıyla buluşturdu.

GÜNDEM 16.09.2022, 07:35
3
Sabiha Gökçen’de ISG PORTPAL avantajı
Global havalimanı sadakat programı çözüm sağlayıcısı Arrture ile teknolojik altyapı ve program yönetimi alanlarında iş birliği yapan Sabiha Gökçen Havalimanı, diğer program ortaklarının da katkısıyla yolcularını uçtan uca deneyim sunarak ödüllendirmeyi hedefliyor. Bu kapsamda benzersiz ve kişiselleştirilmiş avantajlar sunan ödül programı ISG PORTPAL, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nı (ISG) tercih eden yolcuların hizmetine sunuldu.

ISG PORTPAL, program ortaklarından yapılacak harcamalar karşılığında üyelerine puan kazandıracak ve kazanılan bu puanlar farklı hizmetlerin kullanımında avantaj sağlayacak. ISG PORTPAL üyeleri ayrıca, şaşırtan sürpriz ayrıcalıklara da sahip olabilecek. 
Türkiye’nin en büyük ikinci havalimanı olarak her gün daha fazla yolcuya hizmet verdiklerini söyleyen Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı CEO’su Berk Albayrak, ISG PORTPAL hakkında bilgi vererek, “Temassız teknolojik çözümlere olan yatırımlarımız, yolcularımızın ihtiyaçlarının çeşitlenmesine paralel olarak devam edecek. Sadakat programımızın da havalimanımızdaki iş ortaklarımızla ilişkilerimizi güçlendirirken yolcularımıza da benzersiz ve mükemmel bir deneyim sunacağına yürekten inanıyorum. ISG PORTPAL avantajlarından yararlanmak isteyen yolcuların, App Store ve Google Play mağazalarından uygulamayı ücretsiz indirerek üyeliklerini aktive etmeleri yeterli” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı