Sacha Boey için transfer açıklaması: İtalya'dan teklifler var

Galatasaray'da sezon başında kadroda düşünülmeyen ancak sonrasında formayı kapan ve gösterdiği performansla ilk 11'in vazgeçilmesi halinde gelen Sacha Boey için flaş bir transfer açıklaması geldi.

SPOR 10.01.2023, 21:25
1
Sacha Boey için transfer açıklaması: İtalya'dan teklifler var
Sarı-kırmızılı takımın Fenerbahçe'yi deplasmanda yendiği maçta gösterdiği performansla başarılı grafiğini sürdüren isimlerden biri olan Sacha Boey için ünlü menajer George Gardi'den açıklama geldi.
Tuttomercatoweb'e konuşan Menajer George Gardi, "Sacha Boey günümüzün futbol şartlarına uygun modern bir bek ve kanat oyuncusu. Bugün Avrupa'da onun gibi futbolcuları kadronuza katabilmek için ekonomik olarak büyük paraları gözden çıkarmanız gerekiyor." ifadelerini kullandı.
"İtalya'dan teklifler var"
Açıklamalarına devam eden George Gardi, " Galatasaray formasını giyip, oynamak kolay değil. Bunun için büyük bir karakterinizin, özgüveninizin olması gerekiyor. Birçok kişi bunu başaramadı." şeklinde konuştu. Sacha Boey'e teklifler olduğunu söyleyen George Gardi, "İtalya'dan da teklifler var. Ancak yalnızca doğru koşullar altında hareket edecek." dedi.
Galatasaray'da bu sezon 15 Süper Lig maçına çıkan 23 yaşındaki Sacha Boey, 2 asistlik performans sergiledi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı