SADAT'tan Kılıçdaroğlu'na reklam yanıtı: Aslında Halk TV ve TELE 1'e..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı canlı yayına reklam veren SADAT’ın başkanı Melih Tanrıverdi'den Kılıçdaroğlu'nun "aklınızı alırım sizin" sözlerine yanıt geldi.

GÜNDEM 15.01.2023, 16:30
3
SADAT'tan Kılıçdaroğlu'na reklam yanıtı: Aslında Halk TV ve TELE 1'e..
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gazeteci Uğur Dündar'a konuk olduğu tv100 ekranlarında, Kılıçdaroğlu'nun “Burada terörist yetiştiriliyor” diyerek itham ettiği SADAT’ın reklamı verilmesi gündeme bomba gibi düştü. Kılıçdaroğlu, Dündar'ın sorularını yanıtladığı sırada SADAT reklamlarının verilmesine "O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları, siz kimi tehdit ediyorsunuz!” sözleriyle tepki gösterirken SADAT’ın başkanı Melih Tanrıverdi'den Kılıçdaroğlu'nun sözlerine yanıt geldi. Tanrıverdi, "Aslında Halk TV veya TELE1 planlıyorduk..." dedi.
Tanrıverdi sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı:
"Bu nasıl bir paranoya... İcraat makamı iftiradan başka bir şey üretmiyor.  2022 yılına dönük PR incelemesi yaptığımızda SADAT ile Kılıçdaroğlu’nun birlikteliğinin en iyi reytingi yaptığını gördük. Reklam departmanımız 1.500 TLlik bir reklam vererek bu reytingi güzel bir PR çalışmasına döndürmüş. Tebrik ederim.
Aslında ben Halk TV veya TELE1 istemiştim fakat Kılıçdaroğlu onların reytingi düşük kaldığı için TV100’ü tercih etmiş. Ama sıkıntı yok, söz o kanallara da çıkarsa onlara da reklam veririz. Hem de 750 liralık (reyting / izlenme oranı meselesi) Etkili reklam için Halk TV veya Tele1’i  planlıyorduk. Hafta ortası CHP'den bir hanım kardeşimiz Kılıçdaroğlu'nun Dündar'la yapacağı programın Cumartesi yayınlanacağı bilgisini verince kanal planlamamızı değiştirmek zorunda kaldık.
Bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor... Değil mi Kılıçdaroğlu?"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı