'Sadece KPSS değil, yakın zamandaki tüm sınavlar araştırılmalı'

CHP'li Engin Özkoç, ortaya çıkan KPSS rezaleti sonrası "Sadece KPSS değil, yakın zamanda yapılan tüm sınavlar yeniden araştırılmalı ve şaibe olup olmadığı ortaya çıkartılmalıdır" ifadesini kullandı.

GÜNDEM 04.08.2022, 19:35 04.08.2022, 19:40
3
'Sadece KPSS değil, yakın zamandaki tüm sınavlar araştırılmalı'

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlediği basın toplantısında Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS) hakkındaki iddiaların 'namuslu ve dürüst bir şekilde araştırılmasını' istediklerini ifade etti.
" ÖSYM içerisinde bir şebeke var mı? Bu araştırmalıdır, bunu bilmek istiyoruz. ÖSYM içerisindeki sorumlular bir an önce tespit edilmeli ve bu emek hırsızları şiddetli bir şekilde cezalandırılmalıdır" diyen CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, "Sadece KPSS değil, yakın zamanda yapılan tüm sınavlar yeniden araştırılmalı ve şaibe olup olmadığı ortaya çıkartılmalıdır." ifadelerini kullandı.
Türkiye İstatistik Kurumu'nun ( TÜİK) açıkladığı enflasyon verilerine değinen CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç,"Temmuzun zam şampiyonları listesinde ilk sırada ilaçlar geliyor. İnsanlar kendi sağlıklarıyla ilgili tedbir alırken bile büyük bir sıkıntı içerisine düşüyorlar. TÜİK'in makyajlı rakamlarıyla bile tüketici enflasyonu, en yüksek seviyede. Milletimiz bugün hayat pahalılığı altında inim inim inliyorsa bunun tek bir sorumlusu var, Recep Tayyip Erdoğan. Verdiği sözlerin hiçbirini yerine getirmedi" diyerek AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepki gösterdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı